Sziasztok ! Most hétfőn berényi nudin pár vagy hölgy ...? Ismerkedni , barátkozni esetleg meg ami alakul
Érdemes egyáltalán kimenni hétköznap ?
Érdemes egyáltalán kimenni hétköznap ?
Sziasztok, Albániában tudtok ajánlani strandot?
Holnap megyünk Gàrdonyba. Szívesen ismerkedünk.
Hölgyet vagy pár keresek az intim piercinges farkamnak...
--
--
Melyik pár voltatok a szikin ?
(Ez egy válasz bisexpár69 üzenetére (tegnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok hölgy par nyeken???ittvagyok
Délegy nagyon király volt most a hétvégén. Köszi akikkel meg ismerkedtünk.
Sziasztok kint vagyunk Nyéki nudin lehet kukkolni ,csatlakozni
Sziasztok valaki a nyéki nudin lehet csatlakozni?
Sziasztok
Szikin Ma ki volt kint ?
Mi a hátsó résznèl voltunk.....
Szikin Ma ki volt kint ?
Mi a hátsó résznèl voltunk.....
Sziasztok! Mi Balatonberényben vagyunk!
(Ez egy válasz Adgold003 üzenetére (tegnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Itt vagyok Punta Kriz-nel. Kiábrándító.
Alig vannak , párok elvetve , akik vannnak azok is olvasgatnak….
Mikor van itt tömeg,meg akció ? Nagyobb életre szamitottam….
Itt vagyok Punta Kriz-nel. Kiábrándító.
Alig vannak , párok elvetve , akik vannnak azok is olvasgatnak….
Mikor van itt tömeg,meg akció ? Nagyobb életre szamitottam….
Sziasztok!
Gyula környékén van nudizásra alkalmas hely? Terveim szerint bringával a körösök mentén tekeregnék, beiktatva egy-egy fürdést, napozást. A szanazugi és a városerdei strandot is érintem, de ott úgy tudom pont nem lehet nudizni.
Gyula környékén van nudizásra alkalmas hely? Terveim szerint bringával a körösök mentén tekeregnék, beiktatva egy-egy fürdést, napozást. A szanazugi és a városerdei strandot is érintem, de ott úgy tudom pont nem lehet nudizni.
Egy par a nyeki nudin a Hölgy GYÖNYÖRŰ!!!
Szivesen kivernèm ha engeditek
Szivesen kivernèm ha engeditek
Mi most jöttünk haza onnan! Semmi változás! Nagyobb táblán van az eddig is tudott szabályok!
Pucéran ne menj a Weiss bárba, az étterembe stb. Ne dobd el a cigarettát, nem rakj tűzet, ne szemetelj, ne hozd a
tegnap 09:20
Pucéran ne menj a Weiss bárba, az étterembe stb. Ne dobd el a cigarettát, nem rakj tűzet, ne szemetelj, ne hozd a
gy
stb. Semmi változás!!! Mi nagyon jól éreztük magunkat!
(Ez egy válasz diacsillag üzenetére (tegnap 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek alf
et
Punta Kriz nevezetű strand. Olvassatok utána, mert úgy olvastuk, hogy most meg akarja az önkormányzat reformálni a strandot. De itt is van olyan fórum, ami ezzel a stranddal foglalkozik.
Szia, Kondorosi út Duna parton?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:47
Az is érdekes lehetne nekünk ha valakikkel közösen felefedeznénk ma új nudihelyet....
Dél1 decsodás
Az is érdekes lehetne nekünk ha valakikkel közösen felefedeznénk ma új nudihelyet....
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanra programot keresünk. Valahol ,valakinél nudi,wellness,vagy várjuk az ötleteket,akár csak egy beszélgetés... elsősorban ismerkedés a cél,de alakulhat ez-az,de nem akarjuk,hogy feltétele legyen. Budapesten elsősorban

felpa

Cattie
Suzie Carina