Sziasztok
Rovinjba Cuvi bachon vagyunk
Pasi esetleg?
Rovinjba Cuvi bachon vagyunk
Pasi esetleg?
Dunakeszin van/lesz valaki ma 2-3 környékén?
Köszönöm ! Mennyien vannak lent ?
(Ez egy válasz COUPLE5658couple üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szuper az idő Berényben.
Köszi a v álaszt mindenkinek
Indulnék én is szívesen csak kíváncsi vagyok mennyien lennénk lent ? Csak lézengés van vagy vagytok lent már többen is ?
Indulnék én is szívesen csak kíváncsi vagyok mennyien lennénk lent ? Csak lézengés van vagy vagytok lent már többen is ?
Berényben ismerkednék párral kalandoznék mai nap kedves intelligens pasi vagyok
Irány Berény
Ott mindig vannak párok akik ismerkednének.
(Ez egy válasz nikonboy75 üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 20. csütörtök 09:31
Berényben milyen az idő ? Érdemes lemenni ? Párok esetleg akik ismerkednének
.... ?
.... ?
Igen, de sajnos a párom még szégyellős, így szerintem feljebb leszünk nem a nudis részen.. de hátha most többminden lekerül róla mint legutóbb.
(Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz majerarpad üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Berényben milyen az idő ? Érdemes lemenni ? Párok esetleg akik ismerkednének
.... ?
.... ?
Dunakeszire megy ma valaki?
Sziasztok! Irány D1 vasárnapig. Ha úgy van szívesen ismerkedünk.
Sziasztok! Valaltán vagyok és szívesen ismerkednék nyitott párokkal.
Kint vagyunk Valaltán még szombatig nagyon jó és szép hely..
Nincs olyan rész,ha csak nem olyannal találkoztok aki mobil házat bérel,amúgy ez egy naturista strand nem egy swinger.
(Ez egy válasz Bi Ildi üzenetére (2026. 08. 19. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 19. szerda 22:47
Pénteken vagy szombaton meglátogatnánk Berényt ,esetleg párok akik ott lesznek ?
Van egyáltalán ott olyan rész ahol el lehet húzódni egy picit ?
Nem tudom milyen infókat kapsz és honnan... Szikiről nem tudok nyilatkozni. Délegyházán és Balatomberényben voltam ezidáig. Mindkettő strandja tele van szóló pasikkal is. Odamész, megveszed a jegyet és bent vagy. Nem egy swinger ahol korlátozzák a szóló pasik jelenlétét vagy számát.
(Ez egy válasz Lupus84 üzenetére (2026. 08. 18. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 18. kedd 21:28
(Ez egy válasz Lupus84 üzenetére (2026. 08. 18. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mivel mostanában eltérő információkat kapok, lenne egy olyan kérdésem, hogy szikin és délegyházán most szóló férfi milyen feltételekkel mehet be a strandra?
Pénteken vagy szombaton meglátogatnánk Berényt ,esetleg párok akik ott lesznek ?
Holnaptól igen .de sajnos csak 1 èjszakàra
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2026. 08. 19. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)

felpa

Linda Shane