7Algyőre megy valaki ma?
Sziasztok mai napon megy ki Harcsásra lány vagy pár ? Tervezünk menni
)
Privátban írj
)Privátban írj
Halihó. Szardinia északi oldalán tud valaki jó nudi strandot?
Izgalmas lehetett
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2026. 09. 01. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 01. kedd 22:47
Ha esetleg itt van az a páros akinek megköszöntem Nyéken, hogy szemtanúja lehettem hármas szeretkezésüknek, és szeretnének bővíteni/újítani nyugodtan írjanak rám. A hölgy valami elképesztően bájos, és kívánatos volt. Azt hittem ilyen csak a mesébe van...
Ha esetleg itt van az a páros akinek megköszöntem Nyéken, hogy szemtanúja lehettem hármas szeretkezésüknek, és szeretnének bővíteni/újítani nyugodtan írjanak rám. A hölgy valami elképesztően bájos, és kívánatos volt. Azt hittem ilyen csak a mesébe van...
Sziasztok. Holnap lesz valaki M9-nél?
Sziasztok! Szokott még Gárdonyban lenni valami? Érdemes holnap kinézni?
Nálam lehetne meztelenkedni. Miskolc
Sziasztok!
Bajai nudira jár valaki?
Bajai nudira jár valaki?
Sziasztok! Holnap Gárdony!legyünk minnél többen.
Holnap M9-en lesz valaki, aki ismerkedni is szeretne?
Hello.Semmi extra. Nyugis csendes lehet napozni nudizni kènyelmesen!
(Ez egy válasz pasi13 üzenetére (2026. 09. 01. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen hely kik szoktak lenni?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 31. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Van kint Nyéken valaki?
Sajnos nem mi voltunk... És csinaltak is valamit?
Tenyleg valaki emlékszik ránk 2 hete mit csinaltunk ott Gárdonyban? (Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Tenyleg valaki emlékszik ránk 2 hete mit csinaltunk ott Gárdonyban? (Ez egy válasz Nicefallosz80 üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Az igen... Nekünk két hete pedig tetszett a hely
(Ez egy válasz ferry99 üzenetére (2026. 08. 31. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
M9 hídhoz esetleg jön mostanában párocska ??
Szépen süt a nap
M9 hídhoz esetleg jön mostanában párocska ??
Szépen süt a nap
Sziasztok
Ibizán nudista partokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Esteleg swinger part is van
Köszi a tapasztalatokat
Ibizán nudista partokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Esteleg swinger part is van
Köszi a tapasztalatokat
És mennyi ilyen van itt!? Ráadásul van aki nagyon jól játsza a szerepét! A személyes találkozásig jobb minden itt látott,olvasott dolgot meseként felfogni.
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2026. 09. 01. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 01. kedd 09:33
Ezt egyszer tudjam felfogni. Egy dolog, hogy valaki már nem 90-60-90, mint 20 évvel ezelőtt, de kiadja magát annak. Megesik, az ilyen bár nem korrekt, és hasonló alkalommal mi megköszöntük a lehetőséget, és azonnal eljöttünk a találkozóról. De hogy valaki melegként vagy férfiként heterónak vagy nőnek adja ki magát, az már teljesen gáz. Nem is értem, mire számít az ilyen?
Nyék?

felpa

Georgia Jones