Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány.
Üdv.
Roland
Berényben inkább heteróbb pasit keresnénk... forró volt már a talaj
Kiégtünk!

Most ér ide valami szél tegnap nem volt semmi!
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (ma 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:07

Delegyen esetleg valaki helyzet jelentés adna? Érdemes elindulni? Szélcsend van vagy fúj a szél? Víz felkavarodott a tegnapi viharban?
Köszi előre is...
Köszi előre is...

Delegyen esetleg valaki helyzet jelentés adna? Érdemes elindulni? Szélcsend van vagy fúj a szél? Víz felkavarodott a tegnapi viharban?
Köszi előre is...
Köszi előre is...

Sziasztok. Ma délután Győr környékén keresek társaságot.
Ha a kidolt fakon tul mesz, ott mar szokott lenni ez az, illetve az oblos reszen is, ahol a pad van asztallal
(Ez egy válasz Szereteknyalni02 üzenetére (ma 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:11

Az mit jelent hogy sokkal lejebb pelda ahol vannak az uszadek fak es van az a pad attol meg lejjebb?
Sziasztok
Délután jön valaki a hévízi nudira?
Egy párral fogok menni!
Délután jön valaki a hévízi nudira?
Egy párral fogok menni!
Aug 21 től (után) remélem lesz még egy kis élet Délegyen

Az mit jelent hogy sokkal lejebb pelda ahol vannak az uszadek fak es van az a pad attol meg lejjebb?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:54

Ott mindig vannak a nudin! De te ott ne dugassad magad meg ne szopjal mert azt ott nem szeretik nézik jó szemmel mert akik ott csak nudiznak szólnak és elzavarnak mert ott nem szoktak! Lejjeb a partszakaszon ha találsz ilyen bisex párt talán de én nem láttam még csak hetero párokat akik szexeltek de lejjebb jóval mondom! Be kell tartani ott is a szabályokat!
Ott mindig vannak a nudin! De te ott ne dugassad magad meg ne szopjal mert azt ott nem szeretik nézik jó szemmel mert akik ott csak nudiznak szólnak és elzavarnak mert ott nem szoktak! Lejjeb a partszakaszon ha találsz ilyen bisex párt talán de én nem láttam még csak hetero párokat akik szexeltek de lejjebb jóval mondom! Be kell tartani ott is a szabályokat!
(Ez egy válasz Szereteknyalni02 üzenetére (ma 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:42

Sziasztok holnapi nap valaki tervezi a dunakeszi nudit? Mert akkor kineznek.
Tegnap voltunk Nyéken, az idő és a víz is nagyon jó volt.
Sziasztok. Abdán valaki,,?
Sziasztok holnapi nap valaki tervezi a dunakeszi nudit? Mert akkor kineznek.
Sziasztok augusztus 20-23 között jönne valaki Horvátországba a tengerre utazás szállás megoldott csak kaja költségek vannak max 3-4 személy
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, a Gárdonyi hancur placc még létezik, működik? Köszi a válaszokat.
Kis segítséget kérnék, a Gárdonyi hancur placc még létezik, működik? Köszi a válaszokat.
Sziasztok! Mai napra a Nyéki tóra keresk társaságot kulturált keretek között.
Ma valaki Dunakeszi?
Esetleg vasárnap délután 4tol lesz kint valaki vácon vagy környékén a dunaparton?csak lány, hölgy es párok.pasik nem!
Szombaton délután 17óra körül köszönöm annak a szexi párnak azt a kis kukkoláslehetőséget vácon a dunaparton izgalmas volt vegignezni ahogy a feleség kézzel majd szájjal elégítette ki párját majd mellettem elhalasztott bemenetek a Dunába mártózni egyett. Szívesen lettem bolna beszallo