Ki megy nudizni Pestről ? Szívesen csatlakoznek bi pasi vagyok
Sziasztok! Ma (szombat) délután megyek ki Harcsásra, társaságot keresek. Többit beszéljük meg privátban.
Szuper! Ott találkozunk! ☺️
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (tegnap 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap párral nudiznék. Nem messze
Sziasztok. Dunán tudtok valami jó kis nudi helyet javasolni? Ha kérhetem privátba. Kellemes hétvégét kívánok.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiúkat keresünk nudista valaki megy írjon holnap délelőtt
Sziasztok. Hétvégi nudizáshoz keresek Nőt, Párt. Győr környékén
Sziasztok! Megérkeztünk Nyékre, délután kint voltunk a parton és nem is maradtunk egyedül. Holnap és vasárnap is ott leszünk, aki gondolja csatlakozhat hozzánk.
Hétvégén csinos Nő, pár, aki vitorlázna a Keleti medencében?

már a múlt hétvégén jó volt
(Ez egy válasz Deris üzenetére (tegnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is megkezdjük a szezont! Irány Berény!
Délután Dél1-re tervezek menni, esetleg volna valakinek kedve (minden kötelezettségtől mentesen) ismerkedni?

Mi is oda készülünk....
(Ez egy válasz gecco74 üzenetére (tegnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is oda készülünk.( bocsi nem ide akartam)
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (tegnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Holnapi nyéki napozáshoz Egerből szívesen viszek partnereket.
Holnap Sziki!
Sziasztok párhoz csatlakoznék harmadiknak mint pasi. Helyem van akár ma délután egy pár òra hosszára vagy holnap egész este. Helyileg Dömsöd