Sziasztok! Korban hozzánk illő pár tervez nyáron Rovinjba menni?
Csütörtök du. nudiznèk valakivel Dèlegyhàza környèkèn.Ha valaki tud jó helyet az Oàzison kivül az is jó, sőt.
Szerintem ma sem lesz nagy mozgás, azért nem az a klasszikus strandolós idő van. De tegnap még 6 körül is nagyon jó ereje volt a napnak. Lent a parton a szél sem ért.
(Ez egy válasz tommi3888 üzenetére (ma 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton is a szelet leszámítva aránylag jó idő volt. Bár picit hűvös volt. Egy horgász volt kint, meg ha jól láttam hátul az autópálya részen a sarokba volt vagy kettő vagy három fő.
(Ez egy válasz kontroller77 üzenetére (ma 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:37

Szerintem ma sem lesz nagy mozgás, azért nem az a klasszikus strandolós idő van. De tegnap még 6 körül is nagyon jó ereje volt a napnak. Lent a parton a szél sem ért.
(Ez egy válasz tommi3888 üzenetére (ma 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
veszprém környékén valami jo nudi hely?
Szombaton se voltak többen Nyéken. Sőtt .......
(Ez egy válasz kontroller77 üzenetére (tegnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:21

Nem, az enyémen kívül 2 kocsi volt összesen. Holnap is kimegyek dél körül. Az idő ma is nagyon szép volt, elvileg holnap is hasonló lesz.
Nem, az enyémen kívül 2 kocsi volt összesen. Holnap is kimegyek dél körül. Az idő ma is nagyon szép volt, elvileg holnap is hasonló lesz.
(Ez egy válasz samyzsani üzenetére (tegnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap berény?
Szia! Sokan vannak?
(Ez egy válasz kontroller77 üzenetére (tegnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéken még most is csodás az idő.
Miért is?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 05. 10. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok többnyire hétvégi lakóautós hazai és külföldi nudista strand látogatásra keresek hölgyet párt 50eves pasi vagyok
Üdv!Június végi Horvátországi nyaraláshoz keresek megbízható hölgyet,esetleg barátnőket.10 éjszaka. Júni24-júli 4.Részletekért keress privátban!
Sziasztok szerda este Ráckeve textilmentes szaunaest!
Fiatal párokat lányokat keresünk
Fiatal párokat lányokat keresünk
Sziasztok! Ma a Hévízi nudin ki vsatlakozna?? Privát írjatok! Szép napot!
Sziasztok! Kiskunhalas környékén van jó nudi napozasra alkalmas hely?
Sziasztok.
Délegyházára járó Hölgy vagy Pár társaságát keresem...
Délegyházára járó Hölgy vagy Pár társaságát keresem...
Sziasztok! A pünkösdi hètvègèt a Berènyi naturista kempingben töltjük mobilházban, szivesen ismerkednènk párokkal! Privát üzenetet várunk!