Jövőre felderítjük mi is. Mi sátrazni is szeretnénk, min. 1 éjszaka
(Ez egy válasz Hotcouple69 üzenetére (tegnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Algyő/sziki nudira tervez menni hölgy vagy pár a mai nap?
Szia Abdai nudin lesz ma valaki
Nincs külön meleg/hetero rész.
Mész Tiszaúj felé Nyékről, kb az 5-ös km táblánál, közvetlenül az autópálya felüljáró előtt lekanyarodsz jobbra. Van kb 20 méterig aszfalt, utána földút. Mész befelé, lesz egy sorompó, olyan mint egy sorompó, csak oldalra nyílik. Azon átmész, és mész kb 300 métert, és lesz egy balos kanyar. Az már a nudi. (Ez egy válasz Joco725 üzenetére (ma 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:56
Mész Tiszaúj felé Nyékről, kb az 5-ös km táblánál, közvetlenül az autópálya felüljáró előtt lekanyarodsz jobbra. Van kb 20 méterig aszfalt, utána földút. Mész befelé, lesz egy sorompó, olyan mint egy sorompó, csak oldalra nyílik. Azon átmész, és mész kb 300 métert, és lesz egy balos kanyar. Az már a nudi. (Ez egy válasz Joco725 üzenetére (ma 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki elárul a hogy jutok ki a nyeki nudira? Előre is köszönöm
Nem a meleg oldalra hetero vagyok
Valaki elarulná hogyan jutok ki a nyeki nudira ?
Nem a meleg oldalra. Köszönöm
Nem a meleg oldalra. Köszönöm
Valaki elárul a hogy jutok ki a nyeki nudira? Előre is köszönöm
M9 Hölgy, Pár jön ma?
2025.09.27.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Születésnap (Meli)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Születésnap (Meli)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Nyéken lesz ma valaki?
Jó reggelt . Ma dél körűl lesz valaki az M9 nél? Ápolt középkorú pasi vagyok
Holnap délután Nyék, aktív srác?
Merre felé található ez a Nudista rész ?
(Ez egy válasz Ize22 üzenetére (2025. 09. 19. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 19. péntek 19:31

Sziasztok! Ma délután nudiztam az M9 hídnál és volt kint egy dekoratív hölgytagú pár, akikkel váltottam pár szót, mielőtt távoztak. Ha itt vagytok esetleg, kérlek privátban vegyük fel a kapcsolatot!

A jó időre való tekintettel holnap még egyszer kimegyek Délegyre. Idén utoljára...
Aki ismerkedne egy sportos pasival, aki a nudizmust szereti, írjon.
Aki ismerkedne egy sportos pasival, aki a nudizmust szereti, írjon.
Sziasztok Gárdonyba vannak párok? Vagyinkább Dunakeszi? FULLHETERO vagyok. (gyengébbek kedvéért?
Gárdonyban van nő,aki most hancurozna? Akkor megyek....
Sziasztok. Szép az idő Dunakeszin jó sokan kijöttek nudizni! )))
Sziasztok! Ma Abda vagy Gönyű Komárom között nudi? Párok hölgyek előnyben
Komáromban a HARCSÁSON VALAKI?Nö,Pár?
Sziasztok Nyekin vagyok normális 42 éves pasi, szívesen ismerkednek parokkal hölgyekkel.
sziasztok nyeki nudin vannak kint? párok? bi oasik?