Szuper volt,.kb az utolsó normális nap, hogy még jó a víz.
(Ez egy válasz Tom1111 üzenetére (tegnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki volt innen kedden nyéken az autópálya felőli részen?
És gyönyörű is a hölgy élőben is
(Ez egy válasz Tom1111 üzenetére (tegnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó volt az idő Gárdonyi nudin!

Sziasztok mai naptól balatonon vagyunk Siófokon 2 éjszakát. Lenne esetleg par vagy holgy aki talalkozna velünk? Beszélgetés es ha van szimpátia akkor utánna akár bármi alakulhat.
Szikin sokan voltunk jo volt az ido is
Holnap is kinezunk
Holnap is kinezunk
Ott a Tiszasasi szabadstrand felső szakaszán van lehetőség, tehát ha le érsz jobbra a víz mellett vagy 1-2km. Nem szoktak lenni szinte senki vagy kevesen, valahogy kikopott a köztudatból, pedig 20 éve még sokan jártak.
Pénteken Tiszaug környékén valaki nudizni?
Sziasztok! Dunakeszi nudin van valaki kint ami napozik nudizik és nem kukkoló meg abberalt?!
Holnap délelőtt és délután párok nyék?
Gárdony! Tuti élvezni fogod!
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi kárt, és sokan vannak , párok kevesen jelentős pasi többlet van.
(Ez egy válasz kellavonzalom üzenetére (tegnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszin van innen valaki?
Sziasztok Gárdony Nudi milyen ? Tűz sok kárt okozott?
Elnéztem az írást ,délegyen vagyunk sokan.
(Ez egy válasz Andikivancsi üzenetére (tegnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokan vannak ,szuper az idő,szuper a víz.
(Ez egy válasz Andikivancsi üzenetére (tegnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mennyien vannak?
(Ez egy válasz Tolnai párocska üzenetére (tegnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, 25 Férfi vagyok, és szeretnék kilátogatni Délegyre, Pénteken vagy vasárnap (több tényezőtől függ). Sosem voltam még és szívesen csatlakoznék, ismerkedés és beavatás céljából.Az ismerkedés elsődleges fókusza hogy ne érezzem magam kellemetlenül.Ha olyan hölgy/pár vagy akihez lehet csatlakozni az adott napokon, vagy a következő 1 hónapba megy az kérem jelezze. Kölcsönös szimpátia esetén nem zárkózok el, semmitől, de a főfokusz hogy megtapasztaljam a nudi szépségeit. Köszönöm