Sziasztok!Párok Nyéken vagytok esetleg?itt vagyunk
Brac, Horvátország, ha esetleg akad olyan hölgy vagy pár aki társaságot keres egy 25 éves férfi személyében ne restelkedjen szólni ☺️
Sziasztok Békés megyébe van valami jó hely ? Mindent meghallgatok köszönöm a tippeket is
Szép az idő Berényben

Sziasztok. Dunakeszire nudi-ra delutan jön le komoly igényes pár? Kidölt fák-nál elég jo a part szakasz rész! Vagy elorébb is! )
Sziki nagyon jó sokan vannak
Hévizi kifolyón valaki?
Sziasztok!
Berényben ma kukkolás?
Berényben ma kukkolás?

Nem érted, valóban. Szóval...Itt irogatnak sokan, hogy ismerkednének...ott meg senki nem mer odajönni. A mi esetünkben egy fickó volt, viszont ő meg tolakodó módon tette...( ez nem ismerkedés) Normális beszélgetés..esetleg flört, incselkedés intelligens módon. ( az hogy konkrétan megkérdezi, hogy párcsere érdekel e minket, nem izgi.) Érthető így már?
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (ma 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:17

Tehát akkor most lefordítom.
Ha valaki nem megy oda ismerkedni azt nem érted.
Ha valaki odamegy és bekínálkozk, az meg tolakodó!
Értem…..
Vagyis nem.
Biztos, hogy nem a te fejedben van káosz???
Értem…..
Vagyis nem.
Biztos, hogy nem a te fejedben van káosz???
Tehát akkor most lefordítom.
Értem…..
Vagyis nem.
Biztos, hogy nem a te fejedben van káosz??? (Ez egy válasz kokojszi000 üzenetére (ma 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:41
Értem…..
Vagyis nem.
Biztos, hogy nem a te fejedben van káosz??? (Ez egy válasz kokojszi000 üzenetére (ma 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Mindenki!
Azt látom, hogy itt mindenki partnert keres... erre-arra...nos a tapasztalat azt mutatja, hogy többeknek csak a szája jár.
Viszonylag kezdők vagyunk, de voltunk már 10+ alkalommal nudizni, M9, Gárdony. Azt vesszük észre, hogy senki nem mer ismerkedni...ott vannak...tisztes távolságból egymástól...nézelődnek mászkálnak, azt egy helló sziasztokon kívül más nem hangzik el. Ez az egyik....és a másik véglet aki meg pofátlanul odajön...30 évvel idősebb nálunk ( direkt nem írtam, hogy vén fasz
) és konkrétan bekínálkozik....és nem veszi észre, hogy tolakodó...
Szóval én ezt nem értem, itt mindenki írogat, hogy szívesen ismerkedne, azt a normálisabbja mégsem teszi, a pofátlanokat meg hagyjuk....ez csak egy magánvélemény, vétózzatok meg bátran
Azt látom, hogy itt mindenki partnert keres... erre-arra...nos a tapasztalat azt mutatja, hogy többeknek csak a szája jár.
Viszonylag kezdők vagyunk, de voltunk már 10+ alkalommal nudizni, M9, Gárdony. Azt vesszük észre, hogy senki nem mer ismerkedni...ott vannak...tisztes távolságból egymástól...nézelődnek mászkálnak, azt egy helló sziasztokon kívül más nem hangzik el. Ez az egyik....és a másik véglet aki meg pofátlanul odajön...30 évvel idősebb nálunk ( direkt nem írtam, hogy vén fasz

Szóval én ezt nem értem, itt mindenki írogat, hogy szívesen ismerkedne, azt a normálisabbja mégsem teszi, a pofátlanokat meg hagyjuk....ez csak egy magánvélemény, vétózzatok meg bátran

Sziasztok Mindenki!
) és konkrétan bekínálkozik....és nem veszi észre, hogy tolakodó...

Nyék mos reggel? vannak?
Sziasztok. Ma Ebéd után Győrből indulok Harcsásra. Pár vagy Nő velem tartana?
Sziasztok!
Mai nap pár,hölgy közös nudizásra Győr környékén?
Mai nap pár,hölgy közös nudizásra Győr környékén?
10 körül Kondorosi út végénél Dunapart?Egy kis nudizás?
Mi tegnap voltunk, akkor nagyon jó volt!
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (tegnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én a hétvegén valószínű fogok menni egy hölgy ismerősömmel! De a feleségemmel is szoktam menni!
(Ez egy válasz bakla üzenetére (tegnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:09

Sziasztok!
Nyéknek melyik része kulturált és vállalható?
Merre menjünk, ha nyitottak lennénk ismerkedésre is…?
A napokban lesz innen pár?
Nyéknek melyik része kulturált és vállalható?
Merre menjünk, ha nyitottak lennénk ismerkedésre is…?
A napokban lesz innen pár?
Pár,Nőt keresek holnap napközben,mudizás,medencézés szex telkemen a Tisza tónál.
Jarok oda surun es vartam mar ki mint pl tegnap is pl de semmi nem tortent! Lehet surubben kell ott varni! De ez nem olyan mint a Szepvolgyi ut vege pl!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)