Hát ez az én sem értem pedig a víz 37541778 fokos volt
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2025. 09. 28. vasárnap 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Az ilyet sose értjük
amikor ott voltatok a Tónál, Ők is, Te is
miért nem akkor cseréltetek kontaktot?, vagy ahhoz túl gyávák vagytok Ti pasik, csak az online világban van merszetek??? (Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (tegnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
amikor ott voltatok a Tónál, Ők is, Te is
miért nem akkor cseréltetek kontaktot?, vagy ahhoz túl gyávák vagytok Ti pasik, csak az online világban van merszetek??? (Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (tegnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Csörge-tó
Azt a párt keresem aki tegnap kint volt.
Azt a párt keresem aki tegnap kint volt.
Gárdonyi nudira van pár, aki kinézne? Egy formás Nőt lerendeznék...
Sziasztok! Lesz ma valaki M9 nudin?
Nyék helyett gyertek hozzám Miskolcra helyem van
Nem is értem miért nem volt teli a nudista strand 14 fokban
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2025. 09. 28. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott voltunk. Nem volt senki
(Ez egy válasz Tolnai párocska üzenetére (2025. 09. 27. szombat 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. október 10-től 13-ig napközben (péntek délután, szombat és vasárnap egész nap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Este pedig lehet jönni a hotelszobánkba. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
Sziasztok! Lesz ma valaki M9 nudin?
Ma a debreceni Aquaticum textil mentes szaunájában leszünk.
Párok, fèrfiak társaságát keressük.
Párok, fèrfiak társaságát keressük.
Kivel találkozunk ma a magyarhertelendi wellnessben ?
Gárdonyban van valaki? Kimennék...
Nyéken van valaki?
Leszünk néhányan...
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én tuti ott leszek!
(Ez egy válasz Töki79 üzenetére (2025. 09. 26. péntek 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Cegléd fürdő naturista éjszaka. Lesz valaki?
Sziasztok, vasárnap délelőtt Nyíregyházàról Pestre kisbusszal,nudista utazás, hölgyeknek pàroknak
Ma 3 kor nyéken a nudin szopatnèk