ha Dunakeszi n jársz nudizni,érdemes kivárni az estét történnek ott dolgok
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:55

Sziasztok. Dunakeszi nubdin estefelé valaki látott ott már pár-t szexelni? A kidőlt fáknál pl? Mert beljebb nappal is volt már hogy szexeltek lejjeb ahogy a duna lejjebb volt és lehetett meni a parton sokáig!
Nudi-n elirtam )
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:55

Sziasztok. Dunakeszi nubdin estefelé valaki látott ott már pár-t szexelni? A kidőlt fáknál pl? Mert beljebb nappal is volt már hogy szexeltek lejjeb ahogy a duna lejjebb volt és lehetett meni a parton sokáig!
Gárdonyba tervez kijönni pár vagy hölgy aki/akik vevő lenének egy fiatal srácra?
28F
28F
Sziasztok!
Ma esetleg hölgy vagy pár ismerkedne Délegyháza.
Én most érek le.
42 éves pasi vagyok.
Maori tetoválás jobb mell és lapocka,jobb segg.
Köszönöm
Ma esetleg hölgy vagy pár ismerkedne Délegyháza.
Én most érek le.
42 éves pasi vagyok.
Maori tetoválás jobb mell és lapocka,jobb segg.
Köszönöm
Sziasztok!
Nyéknek melyik része kulturált és vállalható?
Merre menjünk, ha nyitottak lennénk ismerkedésre is…?
A napokban lesz innen pár?
Nyéknek melyik része kulturált és vállalható?
Merre menjünk, ha nyitottak lennénk ismerkedésre is…?
A napokban lesz innen pár?
Értelmes, viselkedni tudó férfi párokhoz csatlakozna, nem pusztán szexre.
Sziasztok. Dunakeszi nudi-n tegnap olyan délután 16 óra körül már fent ment kifelé egy pár a hölgy szép nagymellű volt tetkója is volt és még visszafordultál utánam. Ha itt vagytok az oldalon akkor üzenjetek. ))
Ez nagyon jó kérdés! Mi a párommal holnap megyünk ki!
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (ma 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is írtunk mailt, még nem válaszoltak, mi jövő héten mennénk, mindegy elindulunk aztán lesz valami valahol....
(Ez egy válasz csabasz üzenetére (ma 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonberénybe holnap ismerkednék
Délegyen valaki?
Sziasztok! Keresem azt a párt, akik ma délben mellettem kötöttek ki Nyéken! Magas férfi és feltűnően csinos, vékony szőke hölgy. Ha magatokra ismertek, írjatok rám légyszi!
Sziasztok,
Holnap reggel 7 körül indulok berénybe és várhatóan du3kor indulok vissza pestre. Aki szeretne csatlakozni, írjon privátban.
Holnap reggel 7 körül indulok berénybe és várhatóan du3kor indulok vissza pestre. Aki szeretne csatlakozni, írjon privátban.
Ha tudsz úszni... a tulpartig....
(Ez egy válasz derst üzenetére (ma 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasit keresek.
Privátban keres
Én írtam nekik emailt és kaptam választ. Teljes teltház van akkora.
Dunakeszin meddig lehet most bemenni?
Valalta honlapján azt írják, hogy nem lehet sátorhelyet foglalni. Odamész aztán ahol találsz üres helyet, oda rakod... Kicsit rizikósan hangzik, mindegy, írtam nekik, hogy lesz-e kábé üres placc vagy teltházasak lesznek...
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (ma 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:03

Augusztus vége mindig teltház. Nem véletlen. Akkor még Medulin jó mint opció.