De még mekkora!
Tele langyikkal. (Ez egy válasz sextonightxx üzenetére (tegnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Tele langyikkal. (Ez egy válasz sextonightxx üzenetére (tegnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello, péntek vagy szombat elvileg jobb idő lesz már, lesz Berényben lány vagy pár akihez csatlakozhat egy kezdő nudista férfi?
Sajnos szerdán úgy tűnik, már rossz idő lesz. Illetve hétközben, általában néhány nyugdíjas korú pasi kivételével ritkán vannak hetero pasik. Pár pedig még ritkábban. Vasárnapi napokon van általában több pár is.
(Ez egy válasz Laci0001 üzenetére (tegnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb olyan 11 felé indulok én vagy 12 óra körül.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:22

Sziasztok. Holna Dunakeszire jön egy pár vagy nő nudizni? Tegnap is voltam meg előtte is. Jöhet aki akar velem Pestről megyek Újpesten át és ugy Keszire.

Sziasztok. Holna Dunakeszire jön egy pár vagy nő nudizni? Tegnap is voltam meg előtte is. Jöhet aki akar velem Pestről megyek Újpesten át és ugy Keszire.

Van most élet Nyéken?
Jöhet Freeman is
) Ha faszt talál a labda +1 pont...
Nem tudjuk az afrikai szabályokat... csak találgatunk...
)))
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (tegnap 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudjuk az afrikai szabályokat... csak találgatunk...

Sziasztok augusztus 17-18 tól pár napra vendégül látok szívesen nudizni szerető párt hölgyet vagy társaságot!
Hívd meg a Freeman-t!
(Ez egy válasz jager81 üzenetére (tegnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

A párommal jhéten szerdán megyünk ki!
(Ez egy válasz Bakancslista3440 üzenetére (2025. 07. 13. vasárnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 13. vasárnap 14:56

Sziasztok!holnap délelőtt,ha az idő is engedi,megy valaki Nyékre?

Mi szerdán megyünk Gárdony ba fiatal pár.
Sziasztok! Berényben 20:00 perverz pingpong! Gyertek!
))
(a pingong asztalon!)

(a pingong asztalon!)
Idős nőket barátnőket párokat keresek akik az othonukba szeretnek meztelenkedni,vagy van nyaraló,hétvégi ház stb..Várom a válaszokat.Baranya,Tolna,Somogy
Idős nőket barátnőket párokat keresek akik az othonukba szeretnek meztelenkedni,vagy van nyaraló,hétvégi ház stb..Várom a válaszokat.Baranya,Tolna,Somogy
Hello. Ird be hogy régi strand. Kiadja az útvonalat meglátod.
(Ez egy válasz Pélo01 üzenetére (tegnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Hévízi kifolyónál mi a helyzet?Berényben vagyok,lehet átnézek ha esetleg érdemes!?
Sziasztok!hétköznap mennyire forgalmas a hévizi kifolyó?
Köszi a segítséget.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:54

ahol volt is az a tó magánterület lett .már nem lehet .máshol nem tudok.Rózsa utca nulla.Csepelen máshol !!????
Balatonberényben holnap ismerkednék
Sziasztok! Holnap lesz valaki a Nyéki nudin délelőtt nő vagy pár? Privátba írjatok