Hello. Ird be hogy régi strand. Kiadja az útvonalat meglátod.
(Ez egy válasz Pélo01 üzenetére (ma 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Hévízi kifolyónál mi a helyzet?Berényben vagyok,lehet átnézek ha esetleg érdemes!?
Sziasztok!hétköznap mennyire forgalmas a hévizi kifolyó?
Köszi a segítséget.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:54

ahol volt is az a tó magánterület lett .már nem lehet .máshol nem tudok.Rózsa utca nulla.Csepelen máshol !!????
Balatonberényben holnap ismerkednék
Sziasztok! Holnap lesz valaki a Nyéki nudin délelőtt nő vagy pár? Privátba írjatok
Csütörtök délután tervezünk menni Gárdonyba, ha minden terv szerint alakul. Lesz ott rajtunk kívül még valaki?
Mi a helyzet Délegyen?
most Újpesten vagyok,gyertek nudizni ,párok is jöhetnek habár itt ritka.de nem is fontos.A lehűlés a lényeg....
Sziasztok Dunakeszi Nudista strandra hogy jutok el ?
ahol volt is az a tó magánterület lett .már nem lehet .máshol nem tudok.Rózsa utca nulla.Csepelen máshol !!????
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (ma 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szikin leszünk 21töl
(Ez egy válasz zsozsabozsa üzenetére (ma 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:45

Sziasztok! Aug1 -től berényben leszek, párt házaspárt vendégül látnák vagy ismerkednék velük zsolti privire
Sziasztok! Aug1 -től berényben leszek, párt házaspárt vendégül látnák vagy ismerkednék velük zsolti privire
Sziasztok a napokban lenne kedve valakinek hajózni és ott nudizni ha igen írj bátran Keszthely környéke holgyekre ,pártokra gondoltam .
Sziasztok.
Holnap (kedd) délután megyek Komarnoba( Harcsás) nudizni. Lesz innen valaki vagy akár csatlakozhat is hozzám.
Holnap (kedd) délután megyek Komarnoba( Harcsás) nudizni. Lesz innen valaki vagy akár csatlakozhat is hozzám.
Helló Berény!

Üdv!
Mi is ki ennénk ma, ha tudnánk Mere menjünk. (Ez egy válasz dodgem üzenetére (ma 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is ki ennénk ma, ha tudnánk Mere menjünk. (Ez egy válasz dodgem üzenetére (ma 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, a csepeli tavaknál van nudi rész??
Előre is köszi.
Előre is köszi.
Abdán a pár innen van esetleg?
Ma délután hölgy vagy pár M9 nudin lesz e ?
Köszönöm
Köszönöm