Sziasztok. Köszönöm szépen a választ..En vasarnap voltam lent. Ti a kidőlt faktol lejjebb vagytok ma ott? Holnap ha jó az idö megyek en is megint! )
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (ma 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Hölgy vagy pár aki Balatonberenyben ismerkedne vagy esetleg kölcsönadná a feleségét?
Hölgy vagy pár aki Balatonberenyben ismerkedne vagy esetleg kölcsönadná a feleségét?
Sziasztok! 25-én pénteken,és 27-én vasárnap, Balatonberényben leszünk,a naturista strandon. Szívesen ismerkednénk ott párral!

Mostanra süt a nap, csak nagyon fúj a szél.
De élvezhető minden értelemben
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:58
De élvezhető minden értelemben

Sziasztok. Szép napot. Dunakeszi-re a nudi-n van lent valaki innen__? Eléggé borús nem napozós nudizós idő van lett sajnos gondolom nincs senki ott. Én sem mentem le igy . )
Szombaton voltunk, még két pár, szóval nagy tömegre ne számíts…igaz , most jobb az idő
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (tegnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:43

Hévízi kifolyónál mi a helyzet?Berényben vagyok,lehet átnézek ha esetleg érdemes!?
Dél1-en van most kint pár vagy hölgy aki kalandozna, ismerkedne?
Kecskemét strandon valaki?
Idős hölgyek barátnők párok,akik othon szoktak meztelenkedni,vagy nyaralóba,hétvégi házba stb...
Berény 19:00 Pingpong Goldengate találkozó!
) JBL-t hozhatna valaki
)

Hévizi kifolyón valaki?
Jó időt ígér, én ott leszek. Meg este a buliban is.
(Ez egy válasz SweetDreams üzenetére (ma 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:19

Sziasztok! Most hétvégén, ha az időjárás is kegyes lesz, akkor Berényben keresnék nudi partnert.
Sziasztok. Szép napot. Dunakeszi-re a nudi-n van lent valaki innen__? Eléggé borús nem napozós nudizós idő van lett sajnos gondolom nincs senki ott. Én sem mentem le igy . )
Mikor nem vagyok Berényben,mindenki ott van...döbbenet!

Berény Fonyód között ma valaki?
Gárdonyban most mi a helyzet? Esetleg lányos, csupasz, fiatal?
Balatonberényi nudin szívesen ismerkedünk 20-50 között parra vagy lánnyal.
Balatonberény ma ismerkednék én egy bi srác
sziasztok m9 en taliznek parral hölgyel.
Berényben érett pár?