Sziasztok holnap örségböl Budapestre utazom vakaki kaland jó lenne.
Izgalmas kirándulásokhoz keresek hölgyet, párt!
Hello
Kecskeméten szopass meg
Kíváncsi hetero pasi???
Kecskeméten szopass meg
Kíváncsi hetero pasi???
Belföldi Wellness pihenéshez keresek nem dohányzó,vékony hölgyet( hetero vagy bi nem lényeg) min 18- max 45 éves korig.
Roland vagyok, 30 éves. Holnap reggeli korai indulással /okt. 3./ Korombeli fiú vagy lány útitársat keresek Szegedről-Tapolca irányában. Kiskunmajsa-Soltvadkert-Dunaföldvár-Simontornya-Enying- Veszprém-Tapolca útvonalon. Ha van kedved nyugodtan írj! Délután ugyanezen az útvonalon jövök vissza. Várom a jelentkezőket!

40-55 év közötti érzéki telt érett Nőt keresnék szimpátia és kölcsönösség jegyében utazótársnak vagy akár "programos társnak"
)) Hétvégi kiruccanások más városokba vagy egy hosszabb távolabbi tengerparti út...?!? Vagy közös esték, programok...sok sok kényeztetéssel és orgazmussal vegyítve
Többlövetű, extra potens, odaadó kényeztetni imádó, 40 éves, koromnál fiatalabban kinéző sportos, szálkás férfi vagyok és a mélységeket szeretem nem a felszínes dolgokat.

Egyedülálló férfiként keresek egyedülálló Nőt/lányt közös utazáshoz, hétvégéhez, estékhez. Aki hosszútávú barátságot,kapcsolatot keres. Jelige: Spermáscsók
Novemberben, amikor otthon már kabátba bújsz, mi ledobjuk a textilt a napsütéses Gran Canarián. Maspalomas homokdűnéi nemcsak a napozásról szólnak – itt a szabadság érzése testet ölt, és a pajzán gondolatok is szabadon szárnyalnak.
Gyere, és élvezd velünk a napfényt... úgy, ahogy a természet megalkotott.
Maspalomas homokdűnéi november elején
Gyere, és élvezd velünk a napfényt... úgy, ahogy a természet megalkotott.
Maspalomas homokdűnéi november elején
Sziasztok,
Gran Canaria, Maspalomas / Playa del Inglés
Október 5-től 11-ig leszünk a szigeten, szívesen ismerkednénk nyitott gondolkodású emberekkel.
Több nyelven beszélünk, de szeretnénk magyarokkal kikapcsolódni.
Nappal FKK strand, éjjel klub és bárlátogatás lesz a programunk.
Gran Canaria, Maspalomas / Playa del Inglés
Október 5-től 11-ig leszünk a szigeten, szívesen ismerkednénk nyitott gondolkodású emberekkel.
Több nyelven beszélünk, de szeretnénk magyarokkal kikapcsolódni.
Nappal FKK strand, éjjel klub és bárlátogatás lesz a programunk.
Sziasztok jövöhét szerdán Budapesten Szombathely Körmend felé megyek kocsival szivesen elviszlek.
Kamionos?
Kíváncsi hetero pasi?
Szopnék ma Kecskeméten
Kíváncsi hetero pasi?
Szopnék ma Kecskeméten
Ma Trogirban, Horvátországban van csinos, sportos srác innen?
Sziasztok. Jövő héten lesz innen hölgy, pár Hurghadán? Rixos környeke, de mobilis leszek.
Sziasztok! Október 24-26-ig Zalakarosra terveznék menni kicsit wellnessezni. Egy szóló hölgyet keresek, aki eljönne velem oda. Autóval mennénk és jönnénk, ott pedig jól éreznénk magunkat. Ennyi lenne a terv. : -)
Akit érdekel, írjon és megbeszéljük a részleteket.
Akit érdekel, írjon és megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok!
Brcklav ból megyek pestre délután(M1 vonalán).
Ha valakinek kéne útközben fuvar vagy szeretne talizni útba tudom ejteni.
Brcklav ból megyek pestre délután(M1 vonalán).
Ha valakinek kéne útközben fuvar vagy szeretne talizni útba tudom ejteni.
Riminibe van valaki?

Izgalmas kirándulásokhoz keresek hölgyet, párt!
2025.11.25-27 Kisújszállás Kumánia hotelben leszünk.
Sziasztok ma délután megyek szekszardrol Pest irányába . Valaki csatlakozna?
Sziasztok. Hétfőn megyek Belgiumba És onnan vissza péntekre. Ha valaki gondolja csatlakozhat hozzám csajok pasik semmi jónak nem vagyok az elrontója. Üzeneteket privátban várom