Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Hali. Nem èrtem mièrt tiltottatok le? Ìrtam választ ès telefonszámot, majd elküldve jött az üzenet a tiltásròl..
(Ez egy válasz Fahéjaspuszik üzenetére (2025. 07. 16. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 16. szerda 23:36

Sziasztok!2025.08.06.-08.09.-ig szabadok vagyunk.Esetleg ha éppen erre az időszakra tervezitek a kiruccanásotokat Rovinjba szívesen csatlakoznánk akár nagyobb társasághoz is.Mi szeretnénk ellátogatni a swinger partra valamint az Anaconda swinger klubba.Ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok bátran.Puszi

Sziasztok! Aug1 -től berényben leszek, párt házaspárt vendégül látnák vagy ismerkednék velük zsolti privire
Hölgyet vagy párt keresek izgalmas kirándulásokhoz! Kor alkat nem számít!
Sziasztok!2025.08.06.-08.09.-ig szabadok vagyunk.Esetleg ha éppen erre az időszakra tervezitek a kiruccanásotokat Rovinjba szívesen csatlakoznánk akár nagyobb társasághoz is.Mi szeretnénk ellátogatni a swinger partra valamint az Anaconda swinger klubba.Ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok bátran.Puszi

Sziasztok!
Szeptember első hetében esetleg lesz valaki Horvátországban, azon belül Vir szigeten?
Szeptember első hetében esetleg lesz valaki Horvátországban, azon belül Vir szigeten?
Sziasztok! Szombaton délelőtt megyek Budapestről Nyíregyházára. Csatlakozna hölgy vagy pár ? De akár többen is lehetünk.
Este jövök vissza Budapestre.
Este jövök vissza Budapestre.
Július27-30 ig split mellett nyaralunk szivesen talalkoznank párral!
Július 19-25 között görögországi Thassos szigetén leszünk, ha esetleg éppen lesz ott valaki innen, örömmel ismerkedünk...
Sziasztok! Horvátország szeptemberi nyaraláshoz hölgy vagy hölgybarátnőket keresek.
Hölgyet keresek nyaralás hoz
Valaki július 30 és augusztus 11 között Paralián?
Szeptember 20 környékétől Kefalóniában lesz innen valaki?
Sziasztok augusztus 17-18 tól pár napra vendégül látok szívesen nudizni szerető párt hölgyet vagy társaságot!
Sziasztok a napokban lenne kedve valakinek hajózni és ott nudizni ha igen írj bátran Keszthely környéke holgyekre ,pártokra gondoltam
Hölgypartnert keresek kocsikázni !! Monor környéke !! Autós szex ,
Sziasztok! 31 vagyok. 2 hetes Máltai utazáshoz keresek egy nő útitársat (40 éves korig) augusztusi indulással. Pontos dátum még nincs, rugalmas vagyok.
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten?
Nudizik most a napokban valaki Makarskán vagy a környékén? Összefuthatnánk!
Déván kezdünk 2 nap aztán még nyitott hogy merre, szabadon választott hogy hova.
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2025. 07. 11. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)