Sziasztok, februárban egyiptomi nyaraláshoz keresek hölgyet. 7 vagy 11 nap. 40 alatti hölgyet keresek. Írj, aztán kialakul.
Sziasztok! November 8-9-10 pénteken délutáni indulással és vasárnap délutáni étkezéssel megyek az Adriára max 2-3 embernek van hely az autóba és a házba is az utazás szinte költségmentes mivel én mindenképpen megyek a ház pedig saját a kaját pedig össze dobjuk
Sziasztok csütörtökön Hajdúhadházról pestre menet közben ki tudlak tenni ami útba esik akit érdekel az írjon privátban
Sziasztok! Holnap megyek pestről Tatabanyara ha valaki szeretne arra menni szivesen eldobom, holnaputan pedig reggel Pestrol Gyorbe szinten ha valakinek ilyen utiterve van szivesen elviszem.
hölgyekkel ismerkednék
közös programok,utazás
közös programok,utazás
Sziasztok
Olyan pàrral vagy hölgyel ismerkednènk 45.-ig aki/akik szeretnènek Angliàba utazni!
Szàllàst tudunk biztositani ès utazàsban is segitünk! Turistàknak mèg mindig nem kell vízum!
Olyan pàrral vagy hölgyel ismerkednènk 45.-ig aki/akik szeretnènek Angliàba utazni!
Szàllàst tudunk biztositani ès utazàsban is segitünk! Turistàknak mèg mindig nem kell vízum!
Hurghada. Jön valaki szilveszteri bulira?
Sziasztok!
Keszthely Sopron Linz útvonalon borítása keresek
Keszthely Sopron Linz útvonalon borítása keresek
Nagyobb popsi is előny,szeresd nyalatni a popsilyukad.
November 10.-18 Ciprusa utazom, szőrös puncis,teltebb hölgyet szívesen elvinnék.
Tavaszi Tenerifi utunkhoz keresünk hölgy társaságot 8-10 napra. Teljes ellátással és repjegyel. Addig van idönk ismerkedni is. Ha szeretnél velünk kikapcsolodni egy egzotikus helyen akkor irj. 40es pár vagyunk.
veszprém megyéből hölgy?
Holnap este Kecskemétről Debrecenbe van szabad hely.
Sziasztok hétvégén hölgy vagy pár az Adriára költségeket én állom!!
Sziasztok! Thaiföldi utazáshoz keresünk rugalmas, intelligens, szimpatikus párokat. 2025 februári indulással.
Sziasztok holnap kira reggeli órákban indulok paks M6-BP vonalon "stoppos" hölgyet szivesen fogadok utitársamnak!
Veszprém megyéből hölgy?
Vállalkozó szellemű Női(csakis) útitársam keresem az alábbira:
10.21-23.(2 éjszaka): egy hátizsákkal irány Tiranába repülővel, bérelt autó van, de szállást nem foglaltam, direkt!!
Csak olyan írjon, aki előtte minimum 2-3 alkalommal találkozni is hajlandó, nem annyira a testiség miatt, mind inkább “compatibility check” okán.
Nem vagyok SugarDaddy, kezeljük helyén a dolgokat.
10.21-23.(2 éjszaka): egy hátizsákkal irány Tiranába repülővel, bérelt autó van, de szállást nem foglaltam, direkt!!
Csak olyan írjon, aki előtte minimum 2-3 alkalommal találkozni is hajlandó, nem annyira a testiség miatt, mind inkább “compatibility check” okán.
Nem vagyok SugarDaddy, kezeljük helyén a dolgokat.
Bükfürdőre érkező hölgyhöz párhoz csatlakoznék "utitársnak" Én itt élek a környéken. Szauna belépő megoldható lenne.
Veszprém megyéből hölgy?