Sziasztok!
Szeptember 13-tól 15-ig mennék kirándulós, túrázós helyre az országon belül.
Szombat délután tudnék indulni, hétfőn pedig vissza.
Még nem döntöttem el hova, nyitott vagyok.
Olyat keresek akinek lenne kedve csatlakozni, vagy ilyen helyen lakik, és volna kedve közben találkozni,
Szeptember 13-tól 15-ig mennék kirándulós, túrázós helyre az országon belül.
Szombat délután tudnék indulni, hétfőn pedig vissza.
Még nem döntöttem el hova, nyitott vagyok.
Olyat keresek akinek lenne kedve csatlakozni, vagy ilyen helyen lakik, és volna kedve közben találkozni,
Sziasztok!
Szeptember 16-23-ig Gran Canarian nyaralok,ha esetleg van/lesz kint valaki ilyenkor akkor szívesen ismerkedek.
Szeptember 16-23-ig Gran Canarian nyaralok,ha esetleg van/lesz kint valaki ilyenkor akkor szívesen ismerkedek.
Szombaton stoppost felveszek pestig
Valaltán sincs senki

Sziasztok. Szeptember 4-12-ig brodaricán (horvát ország) nyaralunk. Ott ismerkednénk
Sziasztok
14. en este Gárdonyban leszek és szívesen találkoznék valakivel.
14. en este Gárdonyban leszek és szívesen találkoznék valakivel.
Kezét csókolom a hölgyeknek!
Decemberben zakopánei utazásra szívesen venném egy hölgy társaságát...
Ha esetleg valaki szívesen társulna részletek privátban.
Decemberben zakopánei utazásra szívesen venném egy hölgy társaságát...
Ha esetleg valaki szívesen társulna részletek privátban.
Sziasztok Hölgyek.
Mai nap Pestről indulva kettő előtt , velencei tó agárd mennék hölgy útitársat szívesen vinnék.
Az idei utolsó strandi idő...
Mai nap Pestről indulva kettő előtt , velencei tó agárd mennék hölgy útitársat szívesen vinnék.
Az idei utolsó strandi idő...

Ma este megyünk szadára. "Stoppost" keresünk
Sziasztok. Szeptember 4-12-ig brodaricán (horvát ország) nyaralunk. Ott ismerkednénk
Valaki esetleg Németország, Aalen környékén?
Sziasztok ! Porec Lanterna resort .volna itt hölgy /pár aki ismerkedne ?D/M
Valaki Valaltán?

Sziasztok. Holnaptól Athén környékén leszünk. Párral ismerkednénk.
... nagyon közel vagyok... ha látsz bennem fantáziát, én örömmel lennék a partnered egy könnyű nyári kaland erejéig...
(Ez egy válasz Katica111 üzenetére (2025. 08. 30. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 30. szombat 13:12

Sziasztok!
Hétfőig a Solaris resortban vagyok egyedül, fiérfiakkal , párokkal szivesen ismerkedem.
Hétfőig a Solaris resortban vagyok egyedül, fiérfiakkal , párokkal szivesen ismerkedem.
Sziasztok! Hétfőtől péntekig Zadar környékén leszünk. Szívesen töltenénk az időt kellemes társaságban, ha valaki szintén itt lesz.
Sziasztok, köszönöm a reagálást, sajnos nem Gran Canariara gondoltam és nem csak pár napra - bár látom, hogy "ügyesen" 23 hetet tettem ki
, de az nyilván 2 - 3 hét akart lenni - , pláne nem is a felnőtt dolgok a lényeg, tényleg társaságot keresek ,persze azért nem véletlenül itt is..
HA úgy alakulna , akkor férjen bele ilyesmi finomság is, de a feltöltődés/jó idő lenne a lényeg, amikor itthon már vagy még hideg van és kevés napfény. Nektek jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánok GC-án ! Üdv! Zsolt
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2025. 08. 21. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 21. csütörtök 17:21

Mi november 29-től december 4-ig Gran Canaria-n leszünk egy felnőtt szállóban.
Sziasztok!
Sziasztok! Holnaptól Valaltàban leszünk!