Júnisban megy valaki Tenerifére?
Szia!
Június elején a KRK szigeten nyaralunk, KRK város FKK beach-en leszünk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Június elején a KRK szigeten nyaralunk, KRK város FKK beach-en leszünk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Július 16.-23.-ig mi is ott leszünk. Esetleg priviben kérdezhetek egy-két dolgot?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 29. péntek 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 29. péntek 23:48
Törölt felhasználó (4442902)

Július 18-23 közt újra Punta Kriz "pihenünk"
Sziasztok.
Ma BudapestMiskolc útvonalra valaki csatlakozna?
Utánna vissza Budapestre.
Privát üzenetet írj kérlek!
Legyen szép napotok
(Pasi vagyok)
Ma BudapestMiskolc útvonalra valaki csatlakozna?
Utánna vissza Budapestre.
Privát üzenetet írj kérlek!
Legyen szép napotok
(Pasi vagyok)
Július 18-23 közt újra Punta Kriz "pihenünk"
Ma délutan Pécsről megyek Nagykanizsára.Hölgyet,párt szívesen elfuvarozok!
Sziasztok! Ma dèlutan Pècsről Veszprèm megyek.
Mai napon budapest nyiregyhaza utana vissza delutan holgyel szivesen csevegnek utkozben kamionos vagyok es velem tagasabb a fulke es az ut is..oda es vissza kis sex mai napon.
Sziasztok! Ezen a héten pénteken a reggeli Órákban megyek Pestről szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, közben lehet egy kellemes autós kaland. A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről a délutáni órákban.privatra várom a választ.
Júliusi, Balatonberény nudista kempingben hölgy útitársat keresek. 5 nap ruhamentesen
) Nem csak napozásra, fürdésre hanem sportolásra (röplabda, tollas, sup, esetleges vitorlázás) és kirándulásra is (Keszthely pl.) Költségmentesen és nem, nem kérek semmilyen ellenszolgáltatást ! Társaságot, vidámságot, laza barátságot igen.
Mobilház lefoglalva.
Adatlapomon leírtak valódiak, normális, elfogadható külső, jellem, legalábbis ezt mondják rólam
.... 30-55 közötti hölgy ha lenne akit érdekel, vegyük fel a kapcsolatot egymással. Én Bp-ről, de nem muszáj neked is budapestinek lenned. Minden egyéb részletet, személyesen megbeszélünk.

Mobilház lefoglalva.
Adatlapomon leírtak valódiak, normális, elfogadható külső, jellem, legalábbis ezt mondják rólam

Május 9.én Nyíregyháza - Budapest, Budapest-- Nyíregyháza
útvonalon, ( kisebb kitérő megoldható) keresem, alázatos, láb és harisnya kedvelő, hellyel rendelkező női rucis passzív cicámat.
Ezen a napon, szívesen utazhat velem egy lassan, hosszan szopni szerető is.
Én aktív, domináns, harisnyát viselő pasi vagyok.
útvonalon, ( kisebb kitérő megoldható) keresem, alázatos, láb és harisnya kedvelő, hellyel rendelkező női rucis passzív cicámat.
Ezen a napon, szívesen utazhat velem egy lassan, hosszan szopni szerető is.
Én aktív, domináns, harisnyát viselő pasi vagyok.
Útitárs keresés fórum, van aki nem érti.
Szép napot!
Nyári kalandokhoz keresek csinos hölgyeket,nudi és wellness programokra,belföldi,illetve külföldi utazásokra!
indian7308@gmail.com
Nyári kalandokhoz keresek csinos hölgyeket,nudi és wellness programokra,belföldi,illetve külföldi utazásokra!
indian7308@gmail.com
Nyaraló pár van a Dunakanyarban?
Sziasztok ma útitárs Nyíregyháza-Budapest útvonalon hölgy pár autoskaland?
25-én reggel indulok Alsónémedi-Budapest-Veszprém vonalon. Ha pár/hölgy igényt tart egy fuvarra... 27-én megyek ugyanezen utvonalon visszafele.
Kis kitérő nem gond
Kis kitérő nem gond
Sziasztok, ma útitárs visszafelé?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 15:34
Törölt felhasználó (4665492)

Sziasztok, holnap reggel Kaposvár vagy Pécs Miskolc útvonalon hölgy útitárs? Szimpla beszélgetésben is benne vagyok. Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok, holnap reggel Kaposvár vagy Pécs Miskolc útvonalon hölgy útitárs? Szimpla beszélgetésben is benne vagyok. Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok.Győri lányt keresek akinek lenne kedve eljönni velem holnap Pozsonyba.esetleg kint aludnánk és vasárnap vissza.Városnézés és szex.Privátban várom.
Szia. Lassan itt a jó idő,szuper lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 21. csütörtök 13:53
Törölt felhasználó (1221072)

Körösparti stéges hétvégi telkemen szivesen látok horgászni, napozni kirándulni stb szerető vendégeket.