Sziasztok!
Ma este indulok haza németországból, Bad wurzachból magyarországra, Pest közelébe.
Ha valaki pont ilyen last minute indulásra várt, akkor írjon, részleteket megbeszéljük!
Kellemes napot, jó keresgélést mindenkinek!
Ma este indulok haza németországból, Bad wurzachból magyarországra, Pest közelébe.
Ha valaki pont ilyen last minute indulásra várt, akkor írjon, részleteket megbeszéljük!
Kellemes napot, jó keresgélést mindenkinek!
Július vége,augusztus eleje.Még pontosat nem tudok.
(Ez egy válasz feketecicus üzenetére (2022. 04. 13. szerda 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk is nagy kedvenc! Májusban van foglalásunk..
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2022. 04. 12. kedd 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
milyen időszakban?
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2022. 04. 06. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 06. szerda 10:14

Sziasztok!
Berényben nyaraló párhoz társulnék augusztusban,aki szíbesen venné egy magamfajta pasi barátkozási szándékát,minden kötöttség nélkül!Normális,kedves és megbízható vagyok!Privátban írjatok,ha komolyan gondoljátok!
Berényben nyaraló párhoz társulnék augusztusban,aki szíbesen venné egy magamfajta pasi barátkozási szándékát,minden kötöttség nélkül!Normális,kedves és megbízható vagyok!Privátban írjatok,ha komolyan gondoljátok!
Igen, Tusnádfürdőn.
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2022. 04. 12. kedd 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok . Pápáról Budapest felé indulók olyan 9:30 körül.
Szívesen elviszek valakit vagy egy kis kitérővel meglátogathatok valakit vagy valakiket. További szép napot mindenkinek.
Üzenet módosítása
Szívesen elviszek valakit vagy egy kis kitérővel meglátogathatok valakit vagy valakiket. További szép napot mindenkinek.
Üzenet módosítása
Sziasztok ! 04.28 án kb 07:30 körül indulok Miskolcról Budapestre , keresek egy vagy több hölgyet útitársnak , akik előtt maszturbálhatok vagy közös petting lehetséges … esetleg pár csak heteró alapon !!!
14.-èn este 22-23 óra körül indulok Budapestre a Müncheni repülőtér mellől! Ha valakinek fuvar kell jelezze!
Email: silver.janti@gmail.com
Email: silver.janti@gmail.com
Junius vége júli eleje paralia és nei pori 3 hét.
Esetleg pár vagy nő akkor ott?
Prívátban írj.
Esetleg pár vagy nő akkor ott?
Prívátban írj.
Sárvár környéki termálozáshoz 04 16-17 bevásárlás hölgyeket vendégül látnánk.
Mi Győrböl indulunk értetek menénk
Mi Győrböl indulunk értetek menénk
Székely földön pár a hétvégén??
Húsvétkor valaki Adria?
Apartman foglalva.
Apartman foglalva.
Sziasztok! 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, ez lehet egy kellemes autós kaland
A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi hölggyel vagy párral.

Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi hölggyel vagy párral.
Velencei tó körbe .ápr 15 -én valaki? 11 körül indulnánk (ifi szálló elöl) kerékpárral körbe ,50es pár vagyunk.
Nem szexpartnert keresünk!
Nem szexpartnert keresünk!
14-én csütörtökön, Püspökladány - Budapest útvonalon utitársat keresek. Reggel megyek, este jövök. Nő vagy pár társaságát szívesen venném. Ha van akinek jó az időpont, írjon.
Hétfőn Pécs - Budapest vonal és este vissza. Kizárólag útitárs, beszélgetés, fuvar.
meleg férfit keresek utitársnak június végi/július elejei Columbiai utazáshoz, Bogota végcéllal,de más országon belüli város is szóba jöhet. Gyakorlott utazó vagyok, intézek mindent, költségmegosztással.
Sziasztok!
Személyes ismerkedésre nyitott természetkedvelő kedves csinos hölgy vagy ilyen tagú pár Győr illetve környékén?
Személyes ismerkedésre nyitott természetkedvelő kedves csinos hölgy vagy ilyen tagú pár Győr illetve környékén?
Velencei tó kör .ápr 15 -én valaki? 11 korül indulnánk kerékpárral körbe ,50es pár vagyunk.
Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.