Sziasztok
jun. 4-6 -ig a Horvát tengerpartra napoznivágyó lányokat keres két jóbarát. De párok csatlakozását is várjuk. 9 személyes kisbusszal utazunk, bővebben levélben.
jun. 4-6 -ig a Horvát tengerpartra napoznivágyó lányokat keres két jóbarát. De párok csatlakozását is várjuk. 9 személyes kisbusszal utazunk, bővebben levélben.
2010-06-04 Pétek:
9:00Vecsés-Tatabánya-Komárom-Vecsés
Valaki? Lány?
Privát üzenetet várok.
9:00Vecsés-Tatabánya-Komárom-Vecsés
Valaki? Lány?
Privát üzenetet várok.
Sziasztok.
Pénteken Eger-Pest-Eger útvonalon, vagy csak az egyik irányba keresnék lány utitársat, aki szeret ezekben a melegekben meztelenül autózni.
Pénteken Eger-Pest-Eger útvonalon, vagy csak az egyik irányba keresnék lány utitársat, aki szeret ezekben a melegekben meztelenül autózni.
holnap cece- fehárvár- budapest vonalon vinnék szívesen magammal valakit. ha van kedved, útközben meg is állhatunk
andrás
andrás
Sziasztok!
Jóképű Bp-i 40 éves férfi vagyok és olyan nőt vagy párt keresek aki napközben ráér és szereti autóban vgy szabadban csinálni a dolgokat. Imádok nyalni,méretem 18cm,borotvált vagyok.
renault68@freemail.hu Budapest 18 kerület és környéke
napközben valaki??
Jóképű Bp-i 40 éves férfi vagyok és olyan nőt vagy párt keresek aki napközben ráér és szereti autóban vgy szabadban csinálni a dolgokat. Imádok nyalni,méretem 18cm,borotvált vagyok.
renault68@freemail.hu Budapest 18 kerület és környéke
napközben valaki??
de ha válaszolok s nem éppen a legszebb szavakkal akkor vérig van sértve, mert ö normálisan irt neke.
DE EGYÁLTALÁN NEM KELLET VNA IRNIA HA NEM FELEL MEG A KRITÉRIUMOKNAK!!!!!!!!!!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 05. 16. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 16. vasárnap 16:16
DE EGYÁLTALÁN NEM KELLET VNA IRNIA HA NEM FELEL MEG A KRITÉRIUMOKNAK!!!!!!!!!!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 05. 16. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
és ezután még ezek az emberek vannak felháborodva, ha még választ sem kapnak!
Holnap valaki Eger-Budapes-Eger útvonalon?
rx7tomy@gmail.hu
rx7tomy@gmail.hu
sziasztok! Lányt vagy hölgyet keresek pest megyéből akit érdekelne egy hétvége a Balatonon.Az üziket ide várom köszi.
ma délután Szeged-Komárom útvonalra keresek női útitársat
Július 12.én Cegléd - Debrecen útvonalon szívesen elvinnénk egy csajt vagy bi fiút.
SZEXÉHES SZEXPARTNERT KERESEK AKI JÓL MEGDUGNA,ÉS TOKAJBA REPITENE TISZALŐKRŐL .EBÉDELNE,FAGYIZNA VELEM,ÉS VÁROSTNÉZNE,EGYSZÓVAL JÓL ÉREZNÉ MAGÁT HOLNAP..molett,30 as nő vagyok
msn-eva1591@windowslive.com
msn-eva1591@windowslive.com
Sziasztok!
Hatvanból Pestre érdekel valakit?
Hatvanból Pestre érdekel valakit?
25éves rendes srác keres utitársat Budapestről Siófokra augusztus 1-én este vagy 2-án reggel.
Képcsere és kis ismerkedés mailon/msn-en djkw@freemail.hu
Útiköltség nincs csak legyél tüzes.
puszi
puszi
Továbbá keresek hölgy utitársat Július 16 péntek délutánra Bp ről a velencei tóra.
De szivesen veszem azt is ha velemtöltöd a hétvégét. fuvar szállás pia lesz.
Írjatok lányok (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 25. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 25. péntek 10:19
De szivesen veszem azt is ha velemtöltöd a hétvégét. fuvar szállás pia lesz.
Írjatok lányok (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 25. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (350812)
25éves rendes srác keres utitársat Budapestről Siófokra augusztus 1-én este vagy 2-án reggel.
puszi
puszi
Holnapra Hatvan - Budapest között csajt keresek , legyél tüzes
)
)
Ma este jár valaki Némedi felé?Vagy Üllő?Fiatal enyhén bi fiú szívesen cumizna akár kocsiban is....belső választ várok!
csütörtökön du-án vagy esti órákba Szombathely-Siófok útvonalon Hölgy -pár útitársat keresnék.!
mehetekVeszpém, vag déli part felé, vali, valakik?
msn: citizen.01@hotmail.com
mehetekVeszpém, vag déli part felé, vali, valakik?
msn: citizen.01@hotmail.com
Sziasztok! Hölgyet keresek útitársnak Pécsről Pestre 20.-án (szerdán). Belső üzenetet írjon, akit érdekel.
173 magas sportos srác.
173 magas sportos srác.
Valaki nem jár Prágában holnap? Nálam tölthetné az éjt) Radisson Blu Alcron-ban... akár két éjt is)
Hölgy,esetleg a párjával...)
Hölgy,esetleg a párjával...)
Holnap hajnalban megyek Aradra(Románia) ápolt bele való csajt elvinnék.Péntek délután jövök vissza Budapestre.

gabonya

darkan999