Lánynak van kedve kirándulni ma.? Dunakanyar környéke .
Sziasztok!Veszprém megyében szopatok!
Sziasztok veszprèm-Budapest aztán vissza hölgy pár!
hello
Balatonlellei párt vagy hölgyet keresnénk Augusztusi nyaralásunk szinesitésére
átlagos alkat és méret a lényeg ismerkedunk és barátkoznánk
Balatonlellei párt vagy hölgyet keresnénk Augusztusi nyaralásunk szinesitésére
átlagos alkat és méret a lényeg ismerkedunk és barátkoznánk
Poroszló-Budapest és vissza, holnap reggel?
Rosszalkodni jelentkezik valaki?
Esetleg közbeeső településen?
Rosszalkodni jelentkezik valaki?
Esetleg közbeeső településen?
Veszprém -Budapest,aztán vissza
reggelente,az ünnepek alatt is...
reggelente,az ünnepek alatt is...

Sziasztok! Mivel itt a jó idő.. május 9. Hétvégére keresek partnert-partnereket vízparti nyaralóba! Tudom hogy virus helyzet van ezert a lecsenges fugvenyebe... sutogetes,fozes, belteri medencezes... na meg persze egy kis +. Akinek vagy akiknek esetleg van kedve az kerem privibe jelezze max 3 fő +(én) ismetelten mondom a virus helyzet fuggvenyebe! Privibe info utazas megoldott
Sziasztok Pestre utazók utitársat keresek 11 órakor indulok vesprèmből többit privibe
Sziasztok. Ápr 9 csütörtök Svájcból megyek Budapestig. Pár,lány csatlakozhat.Priv.levelet kérlek. Köszönöm. Sziasztok.
Sziasztok. holnap Győr-BP fuvar hölgynek!!

Sziasztok!
Veszprém környékén SZOPATOK!
Veszprém környékén SZOPATOK!
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy szopni, helyem van.
Sziasztok ma megyek fél 4 kor Pestre gödöllőröl aki akar csatlakozhat egy szooàsért
Sziasztok. Pestre megyek dèlután úti társak keresek.
Sziasztok. Ma delutan Balatonfüredről megyek Budapestre. 42 éves pasi vagyok.
Sziasztok! Szetetnék egy kis társaságot. Keresnék egy hölgyet akinek esetleg lenne kedve kirándulni kicsit. Jellenleg kint élek svájcba és unalmas napjaim szeretném feldobni. Nem feltétlen szexpartnert keresek. Inkább olyan valakit akivel kellemesen eltudon tölteni a szabad időt. Addig marad amíg szeretne. Utazásaról és a kintlétről én gondoskodom. Természetesen nem egyböl... kicsit ismerkedjünk. Ha esetleg valakinek felkeltem az érdeklődését privibe részletek!
Sziasztok,
Április 25-én a Balatonkör biciklis rendezvény Nagykör(206km) távjához keresek olyan személyt/személyeket akik részt vesznek az eseményen, és lenne kedvük bővülni plusz 1 fővel.
Van itt valaki?
Április 25-én a Balatonkör biciklis rendezvény Nagykör(206km) távjához keresek olyan személyt/személyeket akik részt vesznek az eseményen, és lenne kedvük bővülni plusz 1 fővel.
Van itt valaki?
Ma át utazóban Kecskemét Cegléd környékén pasi aki szopatna
Utazol? Elkisérlek
viszlek hozlak ....privát keress