Balatoni hajós kiránduláshoz szívesen csatlakoznánk, előzetes megismerkedés és barátság esetén. 50-es pár vagyunk értelmiségi magyar emberek. Feleségem a hármas szex világát élvezi, ha nagy ritkán azonos kultúrkörből származó barátunk elfoglaltsága megengedi. Mi nem vagyunk vizi emberek, de említett barátunk hajóján kiváló órákat töltöttünk el, izgalmas kényeztetés is összejött.
A kapitány külön ellátást kapott vezetés közben........Hangsúlyozzuk: mindez csak barátság esetén. hkelemen116@gmail.com
A kapitány külön ellátást kapott vezetés közben........Hangsúlyozzuk: mindez csak barátság esetén. hkelemen116@gmail.com
Üdv hölgyeim ! Igaz ,hétköznapra se találni partnert ,de kitudja .
04.28 -05.01 között Nápolyba utazom ,egyedül. Elkísérne vki ? De gyorsan mert fogynak a jegyek
04.28 -05.01 között Nápolyba utazom ,egyedül. Elkísérne vki ? De gyorsan mert fogynak a jegyek
Sziasztok! Angliában ismerkednek hölggyel, párral. Utazni tudok es es fogadni is tudok több napra is.
Higiénia adott es elvárt!
Higiénia adott es elvárt!
Sziasztok! Kerékpározáshoz keresek normális srác társat,,balaton
Màrc.3.hajnalban Szegedről indulok Regensburgba!
Ha valaki csatlakozna privàtban keressen!
Ha valaki csatlakozna privàtban keressen!
Szívesen csatlakoznánk fotózást (nem csak akt) kedvelő, szerető párhoz akár hosszabb kirándulásokra, utazásokra is.
Ha mi megyünk valamerre, akkor is szívesen látunk hasonló párokat.
Ha mi megyünk valamerre, akkor is szívesen látunk hasonló párokat.

sziasztok

Kecskemét Nagykörös Cegléd át utazoban pasi aki szeret szopatni?
Sziasztok!
Szerdai napon delelott Budapest - Nagykanizsa - Budapest utvonalon(M7) keresek egy utitarsat, elsosorban No vagy fiatal par szemelyeben. Ha van, akit erdekel jelezzen!
Szerdai napon delelott Budapest - Nagykanizsa - Budapest utvonalon(M7) keresek egy utitarsat, elsosorban No vagy fiatal par szemelyeben. Ha van, akit erdekel jelezzen!

seychelle utazásra keresek, útitársakat aki tervezik hogy mennek. idén ősszel.( Bp - Dubai - Seychel repülővel vagy érdekel olyan csapat is tengerjáróval megy
Sziasztok! Holnap késő délután útitársat keresek, Eger Pécs útvonalon. Privátban elérhető vagyok.

Egy hátizsákos utazás, mondjuk Amszterdamba?! Ha komoly lenne a szándék, lenne olyan, aki csatlakozna?!

Kedves Hölgyeim!
Húsvéti (Ápr 10-13.ig )hosszú hétvégés Horvátországi kiruccanáshoz,"pihenéshez" keresek hölgy partnert!
Számodra teljesen költségmentesen!
Útitársat 20-35 éves korosztályból keresnék,és 60kg-ig!
Húsvéti (Ápr 10-13.ig )hosszú hétvégés Horvátországi kiruccanáshoz,"pihenéshez" keresek hölgy partnert!
Számodra teljesen költségmentesen!
Útitársat 20-35 éves korosztályból keresnék,és 60kg-ig!
60-as fiatalos sportos bi pasi keres közös utazáshoz,kiránduláshoz biszex iránt érdeklődő férfit ,párt mindenki örömére barátias kapcsolatra is.
üdv) 50-s mackós pasi vagyok... szingli... engem érdekelne...)))
ha beleférek... (Ez egy válasz Balatonkör üzenetére (2020. 02. 18. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 18. kedd 18:30
ha beleférek... (Ez egy válasz Balatonkör üzenetére (2020. 02. 18. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Április 25-én a Balatonkör biciklis rendezvény Nagykör(206km) távjához keresek olyan személyt/személyeket akik részt vesznek az eseményen, és lenne kedvük bővülni plusz 1 fővel.
Van itt valaki?
Április 25-én a Balatonkör biciklis rendezvény Nagykör(206km) távjához keresek olyan személyt/személyeket akik részt vesznek az eseményen, és lenne kedvük bővülni plusz 1 fővel.
Van itt valaki?

Ahogy korábban írtuk: Szervezünk egy felnőtt programokra kihegyezett horvátországi swinger nyaralást. Célpont Rovinj, swinger part. Update. A tervezett önálló apartman helyett szállodát tudtunk foglalni, tűrhető áron, magyar szállásadónál. Az apartmanházat sajnos kiadták egész évre egyben. A szállóban 3db 4, és egy darab 5 fős lakrészt foglaltunk, több már nincs. Ezek fejenként éjszakánként 32 euróra esnek. Villa Armin. Az időpont 2020.08.05.-08.10. 5 éjszaka. 7-8 hely van még. Párok, lányok és pasik is jelentkezhetnek. Utóbbiakból maximum 2 plusz jöhet a lányok számához mérten, az arányok fenntartása miatt. előnyt élveznek akiket már ismerünk, ezért elsősorban lányok párok írjanak. Elvárás az intelligencia, nyitottság, nudizmus preferálása, normál testalkat (értsd, nem extrém túlsúly), korosztály 25-55 között. Az útiköltség autótól függ, elosztják akik egy járművel jönnek. Nem kell feltétlenül autó, nálunk lesz 2db 6 személyes, lesz benne hely. A strandok ingyenesek, a part ingyenes, diszkó többnyire szintén, a szállás és út mellett más költség szinte nincs, csak amit itthon is megenne, meginna az ember. Foglalási díj itt nincs, de a foglaláshoz mi adtuk a nevünket, ezért aki bizonytalan ne ígérjen, és vegye el más elől a lehetőséget. Zárt csoport, a döntés jogát fenntartjuk arra, kivel szeretnénk nyaralni. További infót kérni, és érdeklődni privát üzenetben lehet.
Sziasztok,
Van itt valaki?
Van itt valaki?

Sziasztok! Holnap (02.19.) Szolnok-Debrecen-Szolnok útvonalon közlekedem. Fuvar valakinek? Hölgy pisilését szívesen megnézném szabadban. Privátban írj.