Sziasztok!
Most indulok Nürnbergből,Magyarországra.
Lenne valaki utitársam?
Most indulok Nürnbergből,Magyarországra.
Lenne valaki utitársam?
Wellness szállodába hívnék meg lányt-hölgyet 18-50 évesig. Én egy 41 éves értelmiségi, hetero pasi vagyok. E-mail: kokobgbg@freemail.hu
Sziasztok! Bukfurdon valaki dec 15-18? Jelentkezni privatban.
Sziasztok, 2018.12.12 szerda reggel indulok Budapest - Nurnberg - Dusseldorf.
Valaki szeretne csatlakozni?
Valaki szeretne csatlakozni?

Sziasztok! Holnap kora reggel indulok Budapestről Ulmba! Ha valaki utazna akkor van egy szabad hely az autómban!
Kisebb kitérő belefér smile
Kisebb kitérő belefér smile
21.-én Heves megyéből utazok Szabolcs megyébe M3-as autópályán. Szívesen elviszek bárkit és semmi sem kötelező.
Motors túráimhoz kisérőt keresnék ,.
Sziasztok holnap (12.19) kecskemétről utazom Miskolcra ezen az utón keresek partnert partnereket. Vagy utitársat. Akit érdekel jelezzen.
Visegrádon nyaralunk pár hetet, vannak itt szintén nyaraló párok? Szívesen ismerkednénk
Télen is nyaraltok?
(Ez egy válasz jazmistefan üzenetére (2018. 12. 18. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 18. kedd 14:54

Visegrádon nyaralunk pár hetet, vannak itt szintén nyaraló párok? Szívesen ismerkednénk
22-én indulok gyöngyösről amstredamba. Két napos út....valaki?
Melyik Nő vagy házaspár csatlakozna hozzám közös szilveszterezésre? Wellnessre is nyitott vagyok az országon belül, uticélt közösen is kiválaszthatjuk. Budapesti, ápolt, 44 éves férfi vagyok. Privátban várom a választ.
Holnap 15 óra környékén utazok Heves megyéből Szabolcs megyében az M3 autópályán. Szívesen elviszek bárkit.
Erdélyben pár 28-2 közt?
Holnaptól a zalakarosi Napfény Hotelben leszek esetleg hölgy,pár aki ismerkedne,barátkozna?Üzit írj!
Budapest-Zalaegerszeg este 22:00 után indulok. Útitársat keresek ......puszancs.
Üdv! Dec 25-én útitársat keresek hölgy/pár személyében. Szimpátia esetén bármi, de semmi sem kötelező.
Budapest-Győr útvonalon, reggel 7-kor indulok. Zugló-M1-Győr
Visszafelé valamikor este jövök, ugyanezen az útvonalon.
Ha bármelyik irány érdekel, írj: bpsracz89@hotmail.hu
Budapest-Győr útvonalon, reggel 7-kor indulok. Zugló-M1-Győr
Visszafelé valamikor este jövök, ugyanezen az útvonalon.
Ha bármelyik irány érdekel, írj: bpsracz89@hotmail.hu
Sziasztok.. jan.14-19. Ig Hajdúszoboszlón pihenünk. Hölgyekkel.párokkal találkoznánk egy kis szexre.
Sziasztok!
29.-én 18 körül valaki közös hokira, orálra Tatabánya-Bicske-Zsámbék-Pilisvörösvár vonalon? Pár, nő is érdekel!
29.-én 18 körül valaki közös hokira, orálra Tatabánya-Bicske-Zsámbék-Pilisvörösvár vonalon? Pár, nő is érdekel!

Sziasztok. Lány-pár? Jan 15 utazok Svájcba. Utitárs csatlakozhat,Bécs,Salzburg,Passau,München,Memmingen,Bregenz vonalon. Érezzük jól egymást. Sziasztok.