Julius 20 án indulok Berénybe 1 hétre lakókocsival.Pár/lány csatlakozhatna hozzam
Julius 16-19 Lanzarote (Arrecife Gran Hotel & Spa)
Julius 20-22 Tenerife (KN Arenas Del Mar Hotel)
Holgyek a kornyeken???
Julius 20-22 Tenerife (KN Arenas Del Mar Hotel)
Holgyek a kornyeken???

Unatkozó hölgyet keresek uti társnak heti turnusra
Sziasztok !
Júli. 27.-én du. Salzburgból, Győr esetleg Budapest irányába, nem jön valaki ? Privátban, köszi !
Júli. 27.-én du. Salzburgból, Győr esetleg Budapest irányába, nem jön valaki ? Privátban, köszi !
Holnap indulunk és egy hétig leszünk Trogir és Rogoznica környékén. Szívesen találkoznánk párral, pasival. (szex, nudi)

julius 20-án indulok Balatonberénybe lakókocsis pihenésre,hölgy csatlakozását szivesen venném!
Sziasztok
Jövőhéten Veszprémben utcazene ehhez keresek kizárólag női partneremet, hely, diszkréció természetesen minden adott..
Jövőhéten Veszprémben utcazene ehhez keresek kizárólag női partneremet, hely, diszkréció természetesen minden adott..
Horvát krk szigeten leszünk 16 tól párok?
Sziasztok.50 fölötti utitarsat keresnénk közös utazáshoz programokhoz.Horvatorszag Montenegró vagy belföldön bárhová.Mi fiú lány pár vagyunk
Csütörtökön júl.11-én Rovnijban Ibiza partyn párokkal ismerkednénk!
Sziasztok!
Budapesti 29/169/56 valamint 37/189/98 pár vagyunk
Szeretnénk megismerkedni korban és minden másban hozzánk illő kedves párral!
29-től 2 hétig Balatonon pihenünk,ahol szintén szívesen ismerkedünk!
Privát üzenetet várunk!
Budapesti 29/169/56 valamint 37/189/98 pár vagyunk
Szeretnénk megismerkedni korban és minden másban hozzánk illő kedves párral!
29-től 2 hétig Balatonon pihenünk,ahol szintén szívesen ismerkedünk!
Privát üzenetet várunk!
Sziasztok. Péntek reggel indulok Rétság Aszód Táborfalva és vissza. Hölgyet keresek aki elkisérne. Jelentkezni csak belső üzenet formában.
Kedd reggel Budapest , Debrecen, Nyiregyháza útvonalon hölgy , pár ?
Sziasztok,
Holnaptól 1 hétig a visegrádi Termál Hotelben leszek. Ha ez idő alatt lesz ott pihenő pár, akiknek kicsit feldobhatnám a pihenésüket, a hölgy örömére szívesen csatlakozom, akár csak egy masszázs alkalmára is.
Diszkrét vagyok, intelligens, nem tolakodó, normál alkatú, és barátságos.
Kesessetek üzenetben, a topikot ritkán olvasom!
Alex
Holnaptól 1 hétig a visegrádi Termál Hotelben leszek. Ha ez idő alatt lesz ott pihenő pár, akiknek kicsit feldobhatnám a pihenésüket, a hölgy örömére szívesen csatlakozom, akár csak egy masszázs alkalmára is.
Diszkrét vagyok, intelligens, nem tolakodó, normál alkatú, és barátságos.
Kesessetek üzenetben, a topikot ritkán olvasom!
Alex
Természetet kedvelő 50-es kecskeméti naturista hölgy vagyok.
Társaság hiányában keresek egy ápolt és igényes, sportos testalkatú, független, 45 és 50 év közötti, nem dohányzó, kecskeméti, vagy Kecskemét környéki szabadidőpartnert, aki szintén kedveli a naturizmust és akihez autó hiányában csatlakozni tudnék egy közös fürdőzésre, napozásra, szaunázásra.
Nem szexpartnert és nem képgyűjtögetőket keresek!
A függetlenséghez és a sportos testalkathoz ragaszkodom, mert kölcsönös szimpátia esetén a későbbiek során akár még kapcsolat is kialakulhat közöttünk.
Kérlek csak akkor írj, ha mindenben megfelelsz az itt leírtaknak.
Köszönöm.
Társaság hiányában keresek egy ápolt és igényes, sportos testalkatú, független, 45 és 50 év közötti, nem dohányzó, kecskeméti, vagy Kecskemét környéki szabadidőpartnert, aki szintén kedveli a naturizmust és akihez autó hiányában csatlakozni tudnék egy közös fürdőzésre, napozásra, szaunázásra.
Nem szexpartnert és nem képgyűjtögetőket keresek!
A függetlenséghez és a sportos testalkathoz ragaszkodom, mert kölcsönös szimpátia esetén a későbbiek során akár még kapcsolat is kialakulhat közöttünk.
Kérlek csak akkor írj, ha mindenben megfelelsz az itt leírtaknak.
Köszönöm.
Dél spanyolországi 3 állomásos útra keresek hölgy partnert 25-40 között. Józan életű, értelmes, nyitott személyiség vagyok. Figyelem, kerekesszékben élek! Privát üzenetben érdeklődj bátran. (Az utazás és a szállás költségeit én állom.)
Sziasztok 08.15. - 09.15. Között 4 - 5 napos kissebb kiruccanáshoz társulnánk ha van egy jó ötletetek Akár idehaza akár külföldön DE CSAK IS PÁRKÉNT - PÁRRAL - PÁROKKAL....
Sziasztok ! Van egy befizetett All inclusiv tengerparti nyaralásom Július 21-től 28-ig ebbe a luxus hotelbe: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva!
Szívesen venném egy hölgy társaságát aki a hét napra velem tartana. Szállás, utazás ,pihenés, szórakozás adott...privát üzenetben várom hölgyek jelentkezését.
Szívesen venném egy hölgy társaságát aki a hét napra velem tartana. Szállás, utazás ,pihenés, szórakozás adott...privát üzenetben várom hölgyek jelentkezését.
júlis 15-től-19-ig naponta jövök-megyek Lelle és Bp között. Csinos lányt,vagy párt szivesen hozok,viszek..
Sziasztok
6korül indulok Pestről Szegedre aki erre tart szívesen elviszem előtte kinézek a reptérhez
6korül indulok Pestről Szegedre aki erre tart szívesen elviszem előtte kinézek a reptérhez