Február 10 Pécsen keresek partnert, akinek helye is van.
Sziasztok. Febr4 utazok Ausztria-Németországon keresztül Svájcba. Lányt-párt keresek aki velem tartana. Többit megbeszéljük...Privát üzenetet kérlek. Köszönöm.
Sziasztok!
Augusztus 1-4 között keresünk biszex párt közös hétvégére a Horvátországi Koversada naturista parkba. csak és kizárólag párt keresünk. a szállás 4 főre van foglalva.
Augusztus 1-4 között keresünk biszex párt közös hétvégére a Horvátországi Koversada naturista parkba. csak és kizárólag párt keresünk. a szállás 4 főre van foglalva.
Jan 30- an Egynapos síeléshez keresek hölgyet párt !
Ma este Budapestről indulok M7 et Zalába kitérővel is lehet.
Utitársat keresek akár csak pajzán beszélgetésért cserébe.
Hölgy, pár előnyben!

Utitársat keresek akár csak pajzán beszélgetésért cserébe.
Hölgy, pár előnyben!
Sziasztok!
Február 4.-én reggel mennénk Bécsből, Bp-re.
Kitart arrafelé? Társulnánk, minden jóbban
benne lennénk! Írjatok! Csak privi!
Február 4.-én reggel mennénk Bécsből, Bp-re.
Kitart arrafelé? Társulnánk, minden jóbban
benne lennénk! Írjatok! Csak privi!
Kedves utitárs pár! - Szeretjük a Valaltai naturista kempinget - ha van kedvetek mehetünkközössen.
Ha nem épp oda akkor vannak jóés naturista Wellness központok vagy fürdők.
Írjatok nyugodtan
üdv.
Zsulex
Írjatok nyugodtan
üdv.
Zsulex
Kedves útitárs pár! - Szeretjük a Valaltai naturista kempinget - ha van kedvetek mehetünkközössen.
Írjatok nyugodtan
üdv.
Zsulex
Írjatok nyugodtan
üdv.
Zsulex
Sziasztok! Holnap délután, Pécs-M6-M0-M3 útvonalon megpihennék valakinél, amiből akár ismétlés is lehet mert gyakran járok arra... Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! Lányt-hölgyet (18-55 évesig) meghívnék egy wellness szállodába. Én 41 éves pasi vagyok. A jelentkezéseket privát üzenetben várom vagy e-mailen: kokobgbg@freemail.hu
Egom környéki elhanyagolt vagy elvállt anyukát ketesek egy hét csavargáshoz.privátban köszi
Jan 19-én, gyöngyös-prága vonalon valaki?
Sziasztok, 2 hét múlva Spanyol ország pár napra, fiatal hölgy utitársam keresem. Jelentkezni és részletek itt privátban.
Sziasztok.Münchenből - Györbe ma 17-18 órai indulással bevállalós lányt hölgyet keresek nedves élményekhez, kellemes utazàshoz.
Sziasztok. Lány-pár? Jan 15 utazok Svájcba. 17-én vissza.Utitárs csatlakozhat,Bécs,Salzburg,Passau,München,Memmingen,Bregenz vonalon. Érezzük jól egymást. Priv.üzit lécci. Köszi. Sziasztok
Sziasztok.Münchenből - Györbe ma 17-18 órai indulással bevállalós lányt hölgyet keresek nedves élményekhez, kellemes utazàshoz.
Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Július végén kezdődő Valalta-i nyaraláshoz keresek hölgy partnert.
2019.Április vége, Tájföld,14 nap, csak nőt keresek, részletek privátban.
14.én Párizsban hölgy esetleg pár aki talizna?