Sziasztok!
Április 27-én vesz valaki részt a Balatonkör 206km-es távján, akinek lenne kedve Velem tekerni?
Plusz Kecskemétről Siófokig vállalok még 2 kerékpárt elvinni.
Ha igen, várom leveled(leveletek).
Április 27-én vesz valaki részt a Balatonkör 206km-es távján, akinek lenne kedve Velem tekerni?
Plusz Kecskemétről Siófokig vállalok még 2 kerékpárt elvinni.
Ha igen, várom leveled(leveletek).
Sziasztok. Társaságot keresünk horvát nudis többnapos utazásainkhoz. Május elejére tervezzük Koversadát, a többit még nem tudjuk. Részleteket privátban. Köszi.
Július második felében lefoglalt Valalta-i nyaraláshoz keresek hölgyet.
Április 12-én mennék Pécstől a Liszt Ferenc Repülőtérre.
Helyem lenne fuvarra!
Indulás kb. 18 óra és az útvonal:
6-os főút - Dunaföldvár - Solt - Taksony - Soroksár - repülőtér.
Helyem lenne fuvarra!
Indulás kb. 18 óra és az útvonal:
6-os főút - Dunaföldvár - Solt - Taksony - Soroksár - repülőtér.
Sziasztok 08.15. - 09.15. Között 4 - 5 napos kissebb kiruccanáshoz társulnánk ha van egy jó ötletetek DE CSAK IS PÁRKÉNT - PÁRRAL - PÁROKKAL....
Sziasztok! Holnap delelott Bp-Bekescsaba vonalon valaki? Szivesen meglatogatlak, de autos kaland is lehet

Párnak, Hölgynek ajánlanék hétvégi szállást Balatonlellén.. fizetés természetben!
Jelentkezés privátban...
Jelentkezés privátban...
Kirándulgatás a fővárosban ma?
Elsősorban programot keresek, második a társaság és háromra kész az elfoglaltság.
Szikrázó napsütésben kimozdulni.
Elsősorban programot keresek, második a társaság és háromra kész az elfoglaltság.
Szikrázó napsütésben kimozdulni.
Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt. Szívesen meghívlak szimpatikus hölgyet / part 1 - 2 hétre vagy hosszabb hétvégére Londonba.
Sziasztok Hétfő hajnalban megy valaki Esztergom fele.
Holnap hajnalban 5 óra kor Békéscsabáról Szeged Baja Pécs utvonalon ha valaki utazna jelezze szivesen elviszem
Párnak, Hölgynek ajánlanék hétvégi szállást Balatonlellén.. fizetés természetben!
Jelentkezés privátban...
Jelentkezés privátban...
Sziasztok. Hetente utazok Ausztrián-Németországon keresztül Svájcba. Párt -lányt szívesen látok. Tarts velem. Fizess természezben. Priv levelet lécci. Sziasztok.
Sziasztok! Külföldi tengerparti nyaraláshoz keresek egy csinos dekoratív hölgyet aki szívesen elrepülne kikapcsolódni velem minden extrával és kényelemmel. Teljes költséget álom az út során, fényképes jelentkezést kérnék ha lehet. Köszönöm. Szép estét mindenkinek.
Jelentkezés privátban...
Jelentkezés privátban...
Sziasztok! Májusi 17 napos, tengerentúli útra (USA, Mexikó) keresek egy csinos, 22-30 éves, gátlástalan, szeximádó hölgyet. Részleteket priviben!
Sziasztok 09. Hónapban 4 - 5 napos kissebb kiruccanáshoz társulnánk ninden téren
Sziasztok! Júliusban megyek horvátországba nyaralni, olyan lányt keresek aki szívesen csatlakozna
Anyagiakra nem lesz gond azt én intézem, csak érezzük jól magunkat! Privát üzenetben írj

Jelentkezés privátban...
Jelentkezés privátban...
EN SZIVESEN MENNEK