Csunya vagyok idös kövér,és szabolcsi....Jóképü bele való 30 on felüli férfit keresek aki szereti az orálist,imád nyalni sokáig,és utálja a popót mint én.Közbe lehetne iktatni egy természetjárást is,mert kirándulni is szeretek nem csak szopni
Kocsi ápoltság feltétel...jövöhét eleje ,kora délután,vagy jövöhét végére gondoltam.

SZIASZTOK!AUG.VÉGÉN MENNÉK EGYIPTOMBA LUXUSSZÁLLODÁBA.
KERESEM AZT A VÉKONY SPORTOS LÁNYT AKI SZEXUÁLISAN NYITOTT MINDENRE...PÉNZEL NE FOGLALKOZZ.....egyszer élünk...
KERESEM AZT A VÉKONY SPORTOS LÁNYT AKI SZEXUÁLISAN NYITOTT MINDENRE...PÉNZEL NE FOGLALKOZZ.....egyszer élünk...

Aug 3.án délután Bp Pilis Siófok vonalon csinos lány akit elvihetünk? 26éves srácok vagyunk ketten
Sziasztok!
Holnap,azaz szerda délelőtt Nyíregyházáról indulok az M 3- ason Budapestre!
Hölgyeket vagy párokat szívesen elvinnék!
Útközben bármi megtörténhet!
Holnap,azaz szerda délelőtt Nyíregyházáról indulok az M 3- ason Budapestre!
Hölgyeket vagy párokat szívesen elvinnék!
Útközben bármi megtörténhet!

VIGYÁZAT! MÓNICICA CSALÓ, RABLÓ !
sziasztok szivesen kukolnek part csajt pasit !!!!!bpe-n polusnal vagy margitsziget vagy valami eldugott hejen ha van kocsid megjobb!!!!!delig itt irj es utanna mondok telot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Augusztus 15-én Ajka- Veszprém-Budapest útvonalra keresek útitársat hölgy személyében, reggeli indulással. Semmi sem kötelező csak kellemes legyen.
38 éves, intelligens,diszkrét, hetero srác,188/95 kék szem, hasonló lányt vagy párt keres. Igényes, intelligens hölgy vagy pár jelentkezését várom, szimpátia esetén hosszú távú kapcsolatra.! Utazni tudok. akár még ma is.
Aug.25-26-án Egerben leszek.Keresek szabadidő eltöltéséhez 20-40 év közötti hölgyeket.Ha valakit érdekel akkor irjon.acmilan1975@citromail.hu ,Vacsora,buli aztán majd meglátjuk ,hogy mi lesz.Szállás van!Kocsival megyek.
Pénteken délután 2-kor Balassagyarmat-Vác-Budapest? lányok?
Sziasztok! Szeptember végi 1 hetes nyaraláshoz keresek egy átlagos lányt közös nyaraláshoz, nudizáshoz (esetleg máshoz is
tengerpartra (görög, horvát, török, spanyol vagy olasz). Szállást, kaját, utazást én állom. Várom a fényképes üziket ha van jelentekező. Én egy 28 éves, de fiatalbbnak látszó, kicsit pocakos srác vagyok.
Hosszú hétvége is szóba jöhet (tengerpart vagy valamelyik nagyváros, pl. London, Párizs)

Hosszú hétvége is szóba jöhet (tengerpart vagy valamelyik nagyváros, pl. London, Párizs)
Sziasztok!
Holnap, azaz pénteken délután indulok Budapest- Miskolc - Nyiregyhaza irányába!
Szívesen elviszek hölgyet vagy párt! Kisebb kitérő belefér!
Útközben kölcsönös szimpátia esetén kis francia vagy közös maszti lehetne!
Várom üzeneteiteket!
Holnap, azaz pénteken délután indulok Budapest- Miskolc - Nyiregyhaza irányába!
Szívesen elviszek hölgyet vagy párt! Kisebb kitérő belefér!
Útközben kölcsönös szimpátia esetén kis francia vagy közös maszti lehetne!
Várom üzeneteiteket!
Szia ma Szeghalomról-Budapestre elviszek bárkit este 7-8 közt indokok
)

Csongrád - Kecskemét - Budapest felé valaki?
Párt, vagy hölgyet, szívesen elviszek, ma vagy holnap?
Párt, vagy hölgyet, szívesen elviszek, ma vagy holnap?
Senki?
Sziasztok
Augusztus végi szeptember eleji Horvátországi kiruccanáshoz-nyaraláshoz keresek hölgyet vagy párt .
Az utazás, szállás, ellátás költségeit állom,szállás négy csillagos szállodában.
Én harmincas normál testalkatú férfi vagyok.
Augusztus végi szeptember eleji Horvátországi kiruccanáshoz-nyaraláshoz keresek hölgyet vagy párt .
Az utazás, szállás, ellátás költségeit állom,szállás négy csillagos szállodában.
Én harmincas normál testalkatú férfi vagyok.
Debrecen környékén valakinek lenne kedve autókázni? Tomi
Vadri ma este párhoz nem akartok csatlakozni?
Sziasztok! szerda délutánra keresek utitársat Debrecen Bp távra ! Nö személyében!
Sziasztok lányok! 22 éves srácként szeretnék náha egy kellemes utat eltölteni egy szép nővel a vonaton Bp. Déli és Székesfehérvár között. Iszonyatosan izgat a lebukás veszélye! Ha van még valaki akit ez izgat akkor privát levélben várom a gondolatait! Imádok nyalni, és még azt is kipróbálnám milyen az ha valaki ül mellettünk és közben megujjazom a lányt. Moziban már csináltam. Fergeteges!