Szia a haverommal szívesen foglalkoznánk veled.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 01. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 01. szombat 15:29
Törölt felhasználó (419838)

pesten pasikkal kocsikáznék.

Ha valami különlegességre vágysz vagy csak egyszerűen jól szeretnéd érezni magad,
szeretsz vízen lenni imádod a napot és esetleg szereted ha fotóznak "ami persze nem kötelező" , gyere el velem a Dunára hajózni ..!
Fiatal NŐt esetleg nagyon szimpatikus párt keresek
Csak a kölcsönös szimpátia alapján és a semmi sem kötelező elvén
Ha érdekel vagy kérdésed van irj privit lécci, mert itt elég ritkán vagyok !!!
szeretsz vízen lenni imádod a napot és esetleg szereted ha fotóznak "ami persze nem kötelező" , gyere el velem a Dunára hajózni ..!
Fiatal NŐt esetleg nagyon szimpatikus párt keresek
Csak a kölcsönös szimpátia alapján és a semmi sem kötelező elvén

Ha érdekel vagy kérdésed van irj privit lécci, mert itt elég ritkán vagyok !!!
A jövőhéten Tatabánya-Székesfehérvár-Oroszlány útvonalon közlekedem! Csajt/csajokat/párt szívesen elvinnék!
Sziasztok!
Július 13-20 között Horvátországi nyaralás, Rovinj, swinger strand.
Kiegészítés, változás a nyaralással kapcsolatban.
Sajnos csak érdeklődés volt eddig két pártól a hely iránt, de csatlakozási szándék senki részéről nem érkezett még. Még csak úgy sem, hogy utazzunk együtt, akár külön programokkal.
Programok lehetősége kimeríthetetlen. Swinger nudista strand,”hagyományos” nudista strand, swinger klub látogatása a közelben, hajókirándulás, és sok minden jó amihez kedvünk lesz
A korábban említett hölgy ismerősöm sajnos szabadidő hiányában és egyéb okokból nem tud velem tartani. De egy barátom továbbra is velem tartana és most már egy rokonom is. Nekik természetesen külön szobájuk lesz az apartmanban tőlem/tőlünk.
Így az utazáshoz főleg szingli hölgyeket várok, akik velem tartanának (részére a szállást és mindent, ami az utazáshoz szükséges azt biztosítani tudom!), semmi sem kötelező alapon.
Pár is csatlakozhat, de 5 fővel kevésbé kényelmes az utazás, de sok jó ember kis helyen is sok jó ember
így talán elférünk úgy is
Tervezett indulás 12 péntek késő este, és 13 szombat hajnal között várható, Győrből Lenti irányában. És az eredeti horvát pálya helyett szlovén pályának, a fizetős kapuknál való hosszú órás sorban állások elkerülése miatt. Indulhatunk közösen Győrből, vagy esetleges kisebb kitérővel útközben csatlakozással.
Várom komoly érdeklődök jelentkezését privátban.
A szállás szervezése miatt kérlek, ha lehet ne 11.-én jelentkezz
A legjobb lenne még a héten.
Július 12. Péntek reggeltől Győrben leszek, így aznap tudunk találkozni, és személyesen is megismerkedni, megbeszélni a részleteket is. Addig is, ha valaki szeretné képcsere is lehetséges.
Puszi a hölgyeknek: Péter (Ez egy válasz Petty üzenetére (2013. 06. 28. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 07:07
Július 13-20 között Horvátországi nyaralás, Rovinj, swinger strand.
Kiegészítés, változás a nyaralással kapcsolatban.
Sajnos csak érdeklődés volt eddig két pártól a hely iránt, de csatlakozási szándék senki részéről nem érkezett még. Még csak úgy sem, hogy utazzunk együtt, akár külön programokkal.
Programok lehetősége kimeríthetetlen. Swinger nudista strand,”hagyományos” nudista strand, swinger klub látogatása a közelben, hajókirándulás, és sok minden jó amihez kedvünk lesz

A korábban említett hölgy ismerősöm sajnos szabadidő hiányában és egyéb okokból nem tud velem tartani. De egy barátom továbbra is velem tartana és most már egy rokonom is. Nekik természetesen külön szobájuk lesz az apartmanban tőlem/tőlünk.
Így az utazáshoz főleg szingli hölgyeket várok, akik velem tartanának (részére a szállást és mindent, ami az utazáshoz szükséges azt biztosítani tudom!), semmi sem kötelező alapon.
Pár is csatlakozhat, de 5 fővel kevésbé kényelmes az utazás, de sok jó ember kis helyen is sok jó ember

Tervezett indulás 12 péntek késő este, és 13 szombat hajnal között várható, Győrből Lenti irányában. És az eredeti horvát pálya helyett szlovén pályának, a fizetős kapuknál való hosszú órás sorban állások elkerülése miatt. Indulhatunk közösen Győrből, vagy esetleges kisebb kitérővel útközben csatlakozással.
Várom komoly érdeklődök jelentkezését privátban.
A szállás szervezése miatt kérlek, ha lehet ne 11.-én jelentkezz

Július 12. Péntek reggeltől Győrben leszek, így aznap tudunk találkozni, és személyesen is megismerkedni, megbeszélni a részleteket is. Addig is, ha valaki szeretné képcsere is lehetséges.
Puszi a hölgyeknek: Péter (Ez egy válasz Petty üzenetére (2013. 06. 28. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia / Sziasztok!
Július 13-20 között Horvátországi nyaralásra megyek. Cél: Rovinj, Swinger (!) nudista strandja
Keresek olyan bevállalós hölgyet, párt, aki szívesen csatlakozna hozzám.
A kocsiban jelenleg van két szabad hely. Egy jó barátom jelezte, hogy szeretne velem tartani. Ezért „csak” 2. De ha kéred/kéritek, akkor csak én megyek. A jó barátom ezt megérti.
És egy hölgy ismerősöm is, akit érdekel a nudista életmód, fűszerezve egy kis swinger életmóddal. Tőlük most hétvégéig kapok visszajelzést, hogy velem tartanak-e.
A ismerőseim jöveteli szándékáról majd hétfőn írok.
Ha volna kedved/kedvetek csatlakozni, akkor kérlek, jelezd ezt privátban felém.
Párok, szingli hölgyek jelentkezését várom. Akiket érdekel a nudizás, és a swinger életforma is. Cél: Közös programok, strandolás, és minden, ami mindenkinek jó
Az útiköltséget állom, ha mégis szeretnél bele szállni, azt rád bízom.
Szingli hölgyeknek a szállásban is tudok segíteni, de párok esetén a nagyobb, vagy épp több szoba miatt ez megbeszélés kérdése, közös programok függvénye
A szállásról pár szóban. Tervezetten apartman, vagy Hotel. Utóbbi lehet félpanziós is. A társaság létszámától függően, és az igényeknek megfelelően. Én tapasztalatból inkább az éttermes vacsorák híve lennék, hiába a tucatnyi fogás a svédasztalos vacsoránál a hotelben. De mint írtam, minden megbeszélés kérdése.
Semmi nem kötelező, de semmi jónak nem vagyok elrontója
Egy életünk van, hát élvezzük ki minden percét, amit lehet. Már csak rajtad áll, hogy írsz-e egy levelet, és érdeklődsz, esetleg jelentkezel.
Útvonal terv: Indulás Győrből szombat reggel, Letenyei határátlépéssel, majd onnan Horvát autópályán végig. Kisebb kitérő nem gond. De ha lehet, ne Szeged legyen az.
Az autó klímás, így hölgyeknek a miniszoknya is elégséges öltözet
Várva a leveleket, puszi: Peti
Július 13-20 között Horvátországi nyaralásra megyek. Cél: Rovinj, Swinger (!) nudista strandja
A kocsiban jelenleg van két szabad hely. Egy jó barátom jelezte, hogy szeretne velem tartani. Ezért „csak” 2. De ha kéred/kéritek, akkor csak én megyek. A jó barátom ezt megérti.
És egy hölgy ismerősöm is, akit érdekel a nudista életmód, fűszerezve egy kis swinger életmóddal. Tőlük most hétvégéig kapok visszajelzést, hogy velem tartanak-e.
Párok, szingli hölgyek jelentkezését várom. Akiket érdekel a nudizás, és a swinger életforma is. Cél: Közös programok, strandolás, és minden, ami mindenkinek jó

Szingli hölgyeknek a szállásban is tudok segíteni, de párok esetén a nagyobb, vagy épp több szoba miatt ez megbeszélés kérdése, közös programok függvénye

A szállásról pár szóban. Tervezetten apartman, vagy Hotel. Utóbbi lehet félpanziós is. A társaság létszámától függően, és az igényeknek megfelelően. Én tapasztalatból inkább az éttermes vacsorák híve lennék, hiába a tucatnyi fogás a svédasztalos vacsoránál a hotelben. De mint írtam, minden megbeszélés kérdése.

Egy életünk van, hát élvezzük ki minden percét, amit lehet. Már csak rajtad áll, hogy írsz-e egy levelet, és érdeklődsz, esetleg jelentkezel.

Útvonal terv: Indulás Győrből szombat reggel, Letenyei határátlépéssel, majd onnan Horvát autópályán végig. Kisebb kitérő nem gond. De ha lehet, ne Szeged legyen az.

Levigyelek benneteket?
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 02. kedd 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 02. kedd 12:43

Törölt felhasználó (887479)

Holnaptól péntekig Délegyházára mennénk....
Sziasztok! Csütörtökön délutáni indulással Sopron-Dunaföldvár útvonalon lány, hölgy vagy pár társaságát szívesen venném.
Holnaptól péntekig Délegyházára mennénk....
HALI!!! Szivesen megismerkednék egy sopron , fertőd vagy környékbeli hölgyel vagy párral.Nem elégit ki a párod vagy többet szeretnél,esetleg szetetnétek egy kicsit feldobni a házaséleteteket.Egy mindig szexelni szerető 20-cm mérettel rendelkezö srác vagyok.Szeretem a szex minden fajtáját,imádok nyalni !Jelentkezz-etek !!!

Szia / Sziasztok!

Sziasztok! Valaki, fiatal, holnap EFOTT-on, Zánkán?

Sziasztok ! Ma Gödöllő környékén kocsikáznék , akinek van kedved üzenjen.
A héten Kisbér-Győr-Császár útvonalon közlekedem! Csajt/csajokat/párt szívesen elvinnék!
Holnap azaz, 25.-én Esztergom-Bécs-Innsbruck útvonalok megyek, egy hölgyen szivesenen elviszek magammal.
E hét szerdán utazunk Győr-kisbér-Fehérvár-Dunaujváros-solt-földvár utvonalon,szivesen vinnénk valakit valameddig.
27-edikén Győrböl utazunk kalocsára.Utközben lovagolna a párom.Lenne kedve valakinel lovagoltatni?
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Hétfőn Júni 24.én Bpről indulunk Keszthelyre. A déli parton megyünk nem pályán. Lányt lányokat szívesen elviszünk. 28éves srácok vagyunk ketten. Útközben bárhol feltudunk venni és bármeddig jöhetsz velünk. Írj belső üzit telefonszámmal. vagy mailt zolifiu85@gmail.com
Cabrioval járom Pest megyét! Lány/pár csatlakozhatna....
Esetenként ha nagyon meleg van akkor beiktathatunk pár tavat...

Szia!
Péntek indulok Budapestről Szombathelyre !
Szívesen fogadnék útitársnak egy csajszit vagy kettőt !
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
Szia!
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
Szia!
Péntek kora délután indulok Budapestről Szombathelyre !
figura751@freemail.hu
Péntek kora délután indulok Budapestről Szombathelyre !
figura751@freemail.hu