kedden kocsikáznánk győr környékén,valaki fuvarozna minket.fuvar díjat természetben rendezném.
Sziasztok! Hétfőn este valaki Budapestről zala megyébe? Elvinném! üdv
Budapestről ismerkednék hölgyekkel! 25 eves macis, kezdo!!!! ELSO ilyen lenne!!! Kor/Alkat mind1!!! Szívesen kényeztetlek akár egyoldalúan is! Imádok nyalni! Nagy mell előnyt jelent! Ha érdekellek írj várom! Képeket kuldok. vagy skype
lányok kiszeretne olasországba kamionozni eggyet?
belsőleveleket várok

Szép estét!
Egy 28 éves,hetero férfi keres útitársat maga mellé.
Magamról:190magas,83kg,rövid szőke haj.
Ez az út már régen meg volt tervezve,de sajnos nem úgy alakultak a dolgok,ahogyan szerettem volna,így egyedül maradtam.
Gondoltam kipróbálom ezt a fajta "társkeresőt".
Időpont: 2013.05.23 - 2013.05.31 között
"Sajnos" ez már fix,így igazodni kell.
Útvonal:Budapest - Genova | Civitavecchia/Róma | Palermo | La Goulette/Tunisz | Ibiza | Villefranche/Cote d'Azur | Genova - Budapest
Hajó neve:MSC Orchestra...többet csak a komolyabb érdeklődőknek!
Természetesen minden felmerülő költséget állok!
Érdeklődni e-mailben,majd utána felveszem a kapcsolatot telefonon,ha megfelel!
Akit keresek:
-nő
-18-40-ig
-legyen igényes és közvetlen
-szex orientált,persze semmi sem kötelező.
A többit megbeszéljük.
email: selwyx@gmail.com
Rövid bemutatkozást és képet várok,de ha úgy szimpatikusabb akkor a személyes kapcsolatfelvétel során is ráér,hiszen akkor úgy is találkozunk.
Kérem kíméljenek komolytalan üzenetekkel.
Szép estét:
Alex
Egy 28 éves,hetero férfi keres útitársat maga mellé.
Magamról:190magas,83kg,rövid szőke haj.
Ez az út már régen meg volt tervezve,de sajnos nem úgy alakultak a dolgok,ahogyan szerettem volna,így egyedül maradtam.
Gondoltam kipróbálom ezt a fajta "társkeresőt".
Időpont: 2013.05.23 - 2013.05.31 között
"Sajnos" ez már fix,így igazodni kell.
Útvonal:Budapest - Genova | Civitavecchia/Róma | Palermo | La Goulette/Tunisz | Ibiza | Villefranche/Cote d'Azur | Genova - Budapest
Hajó neve:MSC Orchestra...többet csak a komolyabb érdeklődőknek!
Természetesen minden felmerülő költséget állok!
Érdeklődni e-mailben,majd utána felveszem a kapcsolatot telefonon,ha megfelel!
Akit keresek:
-nő
-18-40-ig
-legyen igényes és közvetlen
-szex orientált,persze semmi sem kötelező.
A többit megbeszéljük.
email: selwyx@gmail.com
Rövid bemutatkozást és képet várok,de ha úgy szimpatikusabb akkor a személyes kapcsolatfelvétel során is ráér,hiszen akkor úgy is találkozunk.
Kérem kíméljenek komolytalan üzenetekkel.
Szép estét:
Alex
Csepelről megyünk Székesfehérváron át Mór felé, du 6 körül indulunk, és jövünk is vissza
Ha valaki csatlakozni akar (hölgy) szóljon csak. (ismerkedés, nem szex)

húsvét hétfön a pár ff tagja németországba utazik utitársat keresek akit elvihetek valamedig
Még mindig aktuális!
(Ez egy válasz gabsz22 üzenetére (2013. 03. 20. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 20. szerda 21:22

Hosszúhétvégés wellness- és szaunalátogatáshoz keresek nem szégyenlős női jelentkezőt.
Szállás, utazás megoldott, én állom.
Kölcsönös szimpátia szükséges!
Hosszúhétvégés wellness- és szaunalátogatáshoz keresek nem szégyenlős női jelentkezőt.
Sziasztok !
Április 6.-ai hétvégére keresek utitársat vagy utitársakat fiatal lány vagy barátnők személyében egy szexel átitatott kiruccanásra EGYIPTOMBA !!!! Indulás Bécsből, összes költséget állom !
Április 6.-ai hétvégére keresek utitársat vagy utitársakat fiatal lány vagy barátnők személyében egy szexel átitatott kiruccanásra EGYIPTOMBA !!!! Indulás Bécsből, összes költséget állom !
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P :zayrom@freemail.hu (nem kamu vagyok igazi vegyél fell és meglátod:P
13-án győr-budapest valaki?
Kellemeset a hasznossal
Kellemeset a hasznossal

Békéscsaba Szolnok esetleg Kecskemét vagy más település érintésével Budapest felé utitársat keresek

Ja, és akár Szolnokon, vagy Kecskeméten vagy egyéb településen keresztül is mehetek, esetleg némi kitérő sem probléma.
Hétvégén Bp-Békéscsaba útvonalra utitársat keresek
Visszaútra is

Visszaútra is

Nem hiszem el,hogy nincs itt holgy aki eljonne Marokkoba marcius vegen!Szetmentunk a barinommel,ezert mindenkepp keresek holgyet 45ig ,ha mar ki van fizetve az utazas!Neked csupan ki kell jonni Angliaba (amit szinten en allok)!Vagy itt mindenki pasi,csak nonek tunteti fel magat???Ugy nez ki igen!:( ha tevedek robika19800@gmail.com,vagy beslo uzi!
Senkinek nincs kedve ebben a még hűvös időben forró szaunában felfrissülni?
(Ez egy válasz gabsz22 üzenetére (2013. 03. 01. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 01. péntek 09:59

Sziasztok!Marcius vegen keszultem volna a barinommel Marokkoba,1 het all inclusive,mivel elvalltak utjaink,itt szeretnek talalni magamnak lanyt,holgyet max 45 eves korig!Az utazas Angliabol tortenik,a repjegyet megveszem neked ide!Belso uzi,vagy robika19800@gmail.com!Kepcsere szugseges!
Sziasztok!Marcius vegen keszultem volna a barinommel Marokkoba,1 het all inclusive,mivel elvalltak utjaink,itt szeretnek talalni magamnak lanyt,holgyet max 45 eves korig!Az utazas Angliabol tortenik,a repjegyet megveszem neked ide!Belso uzi,vagy robika19800@gmail.com!Kepcsere szugseges!