Üdv!Holnap 10körül,Békés megyéből Budapest érintésével Veszprémbe tartok.Szivesen venném hölgy,pár társaságát!
50.es kamionos pasi keres Hölgyet-fiút akit izgat a kamionos szex Itt mindent lehet a parkolóban. Mindenben benne vagyok.
M3 Füzesabonyi pihenőnél???
Mi vagyunk a videós pár (28 évesek). A nevünk benne van mit szeretünk...
Férfit,hölgyet ,párt keresünk,akik szívesen csatlakoznának hozzánk szex terén.
Erről mi felvételt készítünk...Természetesen ha szeretnétek akkor maszkban is lehettek.
Mindenre nyitottak vagyunk,de csak hetero alapon: gang bang, több férfi a hölgytaggal, vagy csak szóló férfi,esetleg pár.
Elvileg bármikor ráérünk,csak egyeztessünk előtte. Légy bátor!
Akár rendszeres találkozó is lehet.
A többit priviben!
Férfit,hölgyet ,párt keresünk,akik szívesen csatlakoznának hozzánk szex terén.
Erről mi felvételt készítünk...Természetesen ha szeretnétek akkor maszkban is lehettek.
Mindenre nyitottak vagyunk,de csak hetero alapon: gang bang, több férfi a hölgytaggal, vagy csak szóló férfi,esetleg pár.
Elvileg bármikor ráérünk,csak egyeztessünk előtte. Légy bátor!
Akár rendszeres találkozó is lehet.
A többit priviben!
Cumizni és nyalatni szerető lányokat hölgyeket keresek minden napra! Fejér megyébe!
Pénteken 16-17 körül indulok Bp-ről Nagykanizsára,ha valakit érdekel velem jöhet.
M3-ason Füzesabonyi pihenőnél közös farokverés valaki???
keresem azt a hölgyet aki elkisérne 3 napra visegrádra.(tolnamegyei vagyok)
Dabas-Budapest ma 13.00-után. Ha érdekel valakit az jelentkezzen
Szombathely Veszprém utvonalon járok.Hölgyet keresek aki ezen az utvonalon jönne.
3 napra utazom Németországba,keresek hölgyet aki velem tartana?
Február végén induló, 1 hét síeléshez keresek utitársat egy hölgy személyében.
Még éppen ven annyi idő, hogy megtaláljuk egymást!
Még éppen ven annyi idő, hogy megtaláljuk egymást!
sziasztok holnap olyan este 10-12 magasságában jönnék haza pestről - miskolcra ha van csaj, pár aki utazna
irjon!

Olyan hölgyek.nök jelentkezését várom akik imádják a sex et...
a távolság nem számít....!!!

bp-és környékén keresek lányt,párt,bárkit,kukkolásra masztizásra,nyalásra,szopásra,baszásra.....
35/185/85 helyes srác
szabopszabo@citromail.hu
35/185/85 helyes srác
szabopszabo@citromail.hu
Sziasztok!
Délután 14 óra körül indulok Mátészalka-Nyíregyháza-M3-ason Budapest felé!
Hölgyet vagy párt szívesen elvinnék magammal!
Kis kitérő nem probléma!
Üzenjetek,ha akartok jönni!
Délután 14 óra körül indulok Mátészalka-Nyíregyháza-M3-ason Budapest felé!
Hölgyet vagy párt szívesen elvinnék magammal!
Kis kitérő nem probléma!
Üzenjetek,ha akartok jönni!
Szia Vadri !
A képeidet elnézegetve már csak a látványért is elvinnélek benneteket
A képeidet elnézegetve már csak a látványért is elvinnélek benneteket

Jó reggelt!Most indulok Budapestről Mezőkövesdre.Párt vagy lányt elvinnék a két pont között.Délelőtt 9 körül indulok vissza. 06 30 872 20 08
Üdv! Gyuri
Üdv! Gyuri
Sziasztok! Olyan párokat keresek, akik előtt jól kiverhetem a farkamat. Akár közvetlenül előttetek, akár kukkolva, ahogy szeretnétek. Én nem várom el, hogy szeretkezzetek előttem, csak lássalak Benneteket, ha lehet, akkor kissé lenge öltözetben, de nem meztelenül. Természetesen anyagiaktól mentesen, akár a szabadban, akár nyilvános helyen, akár lakásban. Hihetetlen módon be tudok gerjedni, ha egy fiú és egy lány előtt verhetem ki...
Bármilyen korosztályra nyitott vagyok.

Sziasztok! Olyan párokat keresek, akik előtt jól kiverhetem a farkamat. Akár közvetlenül előttetek, akár kukkolva, ahogy szeretnétek. Én nem várom el, hogy szeretkezzetek előttem, csak lássalak Benneteket, ha lehet, akkor kissé lenge öltözetben, de nem meztelenül. Természetesen anyagiaktól mentesen, akár a szabadban, akár nyilvános helyen, akár lakásban. Hihetetlen módon be tudok gerjedni, ha egy fiú és egy lány előtt verhetem ki...