Sziasztok! Csütörtökön délutáni indulással Sopron-Dunaföldvár útvonalon lány, hölgy vagy pár társaságát szívesen venném.
Holnaptól péntekig Délegyházára mennénk....
HALI!!! Szivesen megismerkednék egy sopron , fertőd vagy környékbeli hölgyel vagy párral.Nem elégit ki a párod vagy többet szeretnél,esetleg szetetnétek egy kicsit feldobni a házaséleteteket.Egy mindig szexelni szerető 20-cm mérettel rendelkezö srác vagyok.Szeretem a szex minden fajtáját,imádok nyalni !Jelentkezz-etek !!!
Szia / Sziasztok!
Július 13-20 között Horvátországi nyaralásra megyek. Cél: Rovinj, Swinger (!) nudista strandja
Keresek olyan bevállalós hölgyet, párt, aki szívesen csatlakozna hozzám.
A kocsiban jelenleg van két szabad hely. Egy jó barátom jelezte, hogy szeretne velem tartani. Ezért „csak” 2. De ha kéred/kéritek, akkor csak én megyek. A jó barátom ezt megérti.
És egy hölgy ismerősöm is, akit érdekel a nudista életmód, fűszerezve egy kis swinger életmóddal. Tőlük most hétvégéig kapok visszajelzést, hogy velem tartanak-e.
A ismerőseim jöveteli szándékáról majd hétfőn írok.
Ha volna kedved/kedvetek csatlakozni, akkor kérlek, jelezd ezt privátban felém.
Párok, szingli hölgyek jelentkezését várom. Akiket érdekel a nudizás, és a swinger életforma is. Cél: Közös programok, strandolás, és minden, ami mindenkinek jó
Az útiköltséget állom, ha mégis szeretnél bele szállni, azt rád bízom.
Szingli hölgyeknek a szállásban is tudok segíteni, de párok esetén a nagyobb, vagy épp több szoba miatt ez megbeszélés kérdése, közös programok függvénye
A szállásról pár szóban. Tervezetten apartman, vagy Hotel. Utóbbi lehet félpanziós is. A társaság létszámától függően, és az igényeknek megfelelően. Én tapasztalatból inkább az éttermes vacsorák híve lennék, hiába a tucatnyi fogás a svédasztalos vacsoránál a hotelben. De mint írtam, minden megbeszélés kérdése.
Semmi nem kötelező, de semmi jónak nem vagyok elrontója
Egy életünk van, hát élvezzük ki minden percét, amit lehet. Már csak rajtad áll, hogy írsz-e egy levelet, és érdeklődsz, esetleg jelentkezel.
Útvonal terv: Indulás Győrből szombat reggel, Letenyei határátlépéssel, majd onnan Horvát autópályán végig. Kisebb kitérő nem gond. De ha lehet, ne Szeged legyen az.
Az autó klímás, így hölgyeknek a miniszoknya is elégséges öltözet
Várva a leveleket, puszi: Peti
Július 13-20 között Horvátországi nyaralásra megyek. Cél: Rovinj, Swinger (!) nudista strandja
Keresek olyan bevállalós hölgyet, párt, aki szívesen csatlakozna hozzám.
A kocsiban jelenleg van két szabad hely. Egy jó barátom jelezte, hogy szeretne velem tartani. Ezért „csak” 2. De ha kéred/kéritek, akkor csak én megyek. A jó barátom ezt megérti.
És egy hölgy ismerősöm is, akit érdekel a nudista életmód, fűszerezve egy kis swinger életmóddal. Tőlük most hétvégéig kapok visszajelzést, hogy velem tartanak-e.
A ismerőseim jöveteli szándékáról majd hétfőn írok.
Ha volna kedved/kedvetek csatlakozni, akkor kérlek, jelezd ezt privátban felém.
Párok, szingli hölgyek jelentkezését várom. Akiket érdekel a nudizás, és a swinger életforma is. Cél: Közös programok, strandolás, és minden, ami mindenkinek jó
Az útiköltséget állom, ha mégis szeretnél bele szállni, azt rád bízom.
Szingli hölgyeknek a szállásban is tudok segíteni, de párok esetén a nagyobb, vagy épp több szoba miatt ez megbeszélés kérdése, közös programok függvénye
A szállásról pár szóban. Tervezetten apartman, vagy Hotel. Utóbbi lehet félpanziós is. A társaság létszámától függően, és az igényeknek megfelelően. Én tapasztalatból inkább az éttermes vacsorák híve lennék, hiába a tucatnyi fogás a svédasztalos vacsoránál a hotelben. De mint írtam, minden megbeszélés kérdése.
Semmi nem kötelező, de semmi jónak nem vagyok elrontója
Egy életünk van, hát élvezzük ki minden percét, amit lehet. Már csak rajtad áll, hogy írsz-e egy levelet, és érdeklődsz, esetleg jelentkezel.
Útvonal terv: Indulás Győrből szombat reggel, Letenyei határátlépéssel, majd onnan Horvát autópályán végig. Kisebb kitérő nem gond. De ha lehet, ne Szeged legyen az.
Az autó klímás, így hölgyeknek a miniszoknya is elégséges öltözet
Várva a leveleket, puszi: Peti
Sziasztok! Valaki, fiatal, holnap EFOTT-on, Zánkán?
Sziasztok ! Ma Gödöllő környékén kocsikáznék , akinek van kedved üzenjen.
A héten Kisbér-Győr-Császár útvonalon közlekedem! Csajt/csajokat/párt szívesen elvinnék!
Holnap azaz, 25.-én Esztergom-Bécs-Innsbruck útvonalok megyek, egy hölgyen szivesenen elviszek magammal.
E hét szerdán utazunk Győr-kisbér-Fehérvár-Dunaujváros-solt-földvár utvonalon,szivesen vinnénk valakit valameddig.
27-edikén Győrböl utazunk kalocsára.Utközben lovagolna a párom.Lenne kedve valakinel lovagoltatni?
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Hétfőn Júni 24.én Bpről indulunk Keszthelyre. A déli parton megyünk nem pályán. Lányt lányokat szívesen elviszünk. 28éves srácok vagyunk ketten. Útközben bárhol feltudunk venni és bármeddig jöhetsz velünk. Írj belső üzit telefonszámmal. vagy mailt zolifiu85@gmail.com
Cabrioval járom Pest megyét! Lány/pár csatlakozhatna....
Esetenként ha nagyon meleg van akkor beiktathatunk pár tavat...
Esetenként ha nagyon meleg van akkor beiktathatunk pár tavat...
Szia!
Péntek indulok Budapestről Szombathelyre !
Szívesen fogadnék útitársnak egy csajszit vagy kettőt !
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
Szia!
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
Szia!
Péntek kora délután indulok Budapestről Szombathelyre !
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
Naponta: Tapolca-Révfülöp-Szepezd.
Holnap szerdan reggel indulok budapestrol gyulara. Valaki csatlakozna? Vissza is jovok delutan
Sziasztok. Kedden, az-az ma este 11 óra felé MISKOLC környékén kikhez lehetne csatlakozni a 18 cm-es péniszemmel? Párok és nők társaságát keresem egy kellemes estére. Akár autós találkára is a szabadban. A délelőtti órákban várom a hívásotokat, telefonos egyeztetésre. 06305860674
pár napra megyek az adriára saját apartmanba szívesen venném ha párok vagy lányok el kísérnének sok nyugis partot ismerek ahol lehet a nudizás örömeinek hódolni csak valami kis kaját kell hozzatok a többi adott várom a válaszokat üdv Tom
Szia!
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu

gabonya

valaha