Rég jártam erre, látom azért vannak ajánlatok, rendesen). Van akinek sikerül is, talizni valakivel? Élmények?)
A magam részéről, október 11.én indulok Tirolból, Veronán át Budapest felé. Bármi érdekel, Veronától csak egyedül leszek, Szlovénián át, Nagykanizsa, M7
A magam részéről, október 11.én indulok Tirolból, Veronán át Budapest felé. Bármi érdekel, Veronától csak egyedül leszek, Szlovénián át, Nagykanizsa, M7
Útitársat keresek ma estére Szfvár, Veszprém, Tapolca Balatonfüred Szfvár útvonalon. pman007@freemail.hu
Szerdán Pécsre megyek Budapestről szívesen elviszek valakit

Kedden 27-én délután, Budapestről Szentesre autózok.
Lányokat, párokat, szívesen elviszek, szimpátia esetén persze mást is szívesen teszek.
Lányokat, párokat, szívesen elviszek, szimpátia esetén persze mást is szívesen teszek.
Szívesen kocsikáznék 1 hölggyel , párral vagy bi párral Győr vagy kké
Holnap pénteken (szept. 16.) Balatonfüreden lányokat látnánk vendégül luxus yachton, majd buliban! Ha érdekel tasstass@rocketmail.com címre írjál (belső üzeneteket nem fogadok). 3 jól szituált srác vagyunk... smile Minden költséget állunk!!!!
Holnap pénteken (szept. 16.) Balatonfüreden lányokat látnánk vendégül luxus yachton, majd buliban! Ha érdekel tasstass@rocketmail.com címre írjál (belső üzeneteket nem fogadok). 3 jól szituált srác vagyunk... smile Minden költséget állunk!!!!
Szia !
Keress meg és szívesen elviszünk egy jó buliba
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 10. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 10. szombat 11:23
Keress meg és szívesen elviszünk egy jó buliba

Törölt felhasználó (419838)

2-3 pasival szivesen kocsikáznék dél pesten.

Üdv!Kaposvár-Budapest útvonalon örömmel venném egy lány-nő vagy pár társaságát.Ma késő délután,de lehet csak holnap délelőtt indulok. 06 30 872 20 08
Szia! Küldtem privátot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 10. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 10. szombat 11:23

Törölt felhasználó (419838)

Ma estére keresem szexpartnerem, Szfvár, Komárom Veszprém Tapolca utvonalon45 éves nyalakodást kedvelő fehérvári srác. pman007@freemail.hu
Keddi (szept 13.) balatoni vitorlázáshoz keresek lányokat, párokat.... Nudizás, fürdőzés, naplemente stb.....
az időt nézve, csodálatos lesz.... Valaki? ha érdekel fényképes jelentkezést ide várok: tasstass@rocketmail.com
33 éves sportos, jóképű srác vagyok

33 éves sportos, jóképű srác vagyok

Van olyan hölgy, aki most pénteken vonattal utazik Nyíregyháza felől Pesten át Győrbe? Beszélgethetnénk útközben,,,
Igényes, normális 33 éves pasi vagyok.

Igényes, normális 33 éves pasi vagyok.
szerdán azaz 7. én 13 órakkor indulok Dunaújvárosból Kecskemétre. És vissza. Egy duci hölgy elkisérhetne. Nicnev@citromail.hu
Ma este Szfvár Komárom Veszprém útvonalon keresem szexpartnerem.
engem is érdekelne!Csak nem fuvar kellene nektek?
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2011. 09. 02. péntek 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez mi?
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2011. 09. 02. péntek 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)

a
Hétfőn reggel, Budapestről Miskolcra lányokat, párokat szívesen látok.