Ma este jár valaki Némedi felé?Vagy Üllő?Fiatal enyhén bi fiú szívesen cumizna akár kocsiban is....belső választ várok!
Holnapra Hatvan - Budapest között csajt keresek , legyél tüzes
)

Továbbá keresek hölgy utitársat Július 16 péntek délutánra Bp ről a velencei tóra.
De szivesen veszem azt is ha velemtöltöd a hétvégét. fuvar szállás pia lesz.
Írjatok lányok (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 25. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 25. péntek 10:19
De szivesen veszem azt is ha velemtöltöd a hétvégét. fuvar szállás pia lesz.
Írjatok lányok (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 25. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (350812)

25éves rendes srác keres utitársat Budapestről Siófokra augusztus 1-én este vagy 2-án reggel.
Képcsere és kis ismerkedés mailon/msn-en djkw@freemail.hu
Útiköltség nincs csak legyél tüzes.
puszi
puszi
25éves rendes srác keres utitársat Budapestről Siófokra augusztus 1-én este vagy 2-án reggel.
puszi
puszi
Sziasztok!
Hatvanból Pestre érdekel valakit?
Hatvanból Pestre érdekel valakit?
SZEXÉHES SZEXPARTNERT KERESEK AKI JÓL MEGDUGNA,ÉS TOKAJBA REPITENE TISZALŐKRŐL .EBÉDELNE,FAGYIZNA VELEM,ÉS VÁROSTNÉZNE,EGYSZÓVAL JÓL ÉREZNÉ MAGÁT HOLNAP..molett,30 as nő vagyok
msn-eva1591@windowslive.com
msn-eva1591@windowslive.com
Július 12.én Cegléd - Debrecen útvonalon szívesen elvinnénk egy csajt vagy bi fiút.
ma délután Szeged-Komárom útvonalra keresek női útitársat
sziasztok! Lányt vagy hölgyet keresek pest megyéből akit érdekelne egy hétvége a Balatonon.Az üziket ide várom köszi.
Holnap valaki Eger-Budapes-Eger útvonalon?
rx7tomy@gmail.hu
rx7tomy@gmail.hu
de ha válaszolok s nem éppen a legszebb szavakkal akkor vérig van sértve, mert ö normálisan irt neke.
DE EGYÁLTALÁN NEM KELLET VNA IRNIA HA NEM FELEL MEG A KRITÉRIUMOKNAK!!!!!!!!!!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 05. 16. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 16. vasárnap 16:16
DE EGYÁLTALÁN NEM KELLET VNA IRNIA HA NEM FELEL MEG A KRITÉRIUMOKNAK!!!!!!!!!!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 05. 16. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

és ezután még ezek az emberek vannak felháborodva, ha még választ sem kapnak!

Sziasztok!
Jóképű Bp-i 40 éves férfi vagyok és olyan nőt vagy párt keresek aki napközben ráér és szereti autóban vgy szabadban csinálni a dolgokat. Imádok nyalni,méretem 18cm,borotvált vagyok.
renault68@freemail.hu Budapest 18 kerület és környéke
napközben valaki??
Jóképű Bp-i 40 éves férfi vagyok és olyan nőt vagy párt keresek aki napközben ráér és szereti autóban vgy szabadban csinálni a dolgokat. Imádok nyalni,méretem 18cm,borotvált vagyok.
napközben valaki??
holnap cece- fehárvár- budapest vonalon vinnék szívesen magammal valakit. ha van kedved, útközben meg is állhatunk
andrás

andrás
Sziasztok.
Pénteken Eger-Pest-Eger útvonalon, vagy csak az egyik irányba keresnék lány utitársat, aki szeret ezekben a melegekben meztelenül autózni.
Pénteken Eger-Pest-Eger útvonalon, vagy csak az egyik irányba keresnék lány utitársat, aki szeret ezekben a melegekben meztelenül autózni.
2010-06-04 Pétek:
9:00Vecsés-Tatabánya-Komárom-Vecsés
Valaki? Lány?
Privát üzenetet várok.
9:00Vecsés-Tatabánya-Komárom-Vecsés
Valaki? Lány?

Privát üzenetet várok.
Sziasztok
jun. 4-6 -ig a Horvát tengerpartra napoznivágyó lányokat keres két jóbarát. De párok csatlakozását is várjuk. 9 személyes kisbusszal utazunk, bővebben levélben.
jun. 4-6 -ig a Horvát tengerpartra napoznivágyó lányokat keres két jóbarát. De párok csatlakozását is várjuk. 9 személyes kisbusszal utazunk, bővebben levélben.
Sziasztok!
napközben valaki??
napközben valaki??
Sziazstok 38éves vagyokpest megyéből, lány vagy hölgy utitársat keresek ellenszolgáltatás fejében Németország és vissza ha valakit érdelel üzenjen köszi!
Sziasztok!
napközben valaki??
napközben valaki??
holnap Budapeströl reggel 9-kor Nográdba utazom pontosaban Felsőpeténybe és vissza kb 2-3 óra mulva ha van olyan házaspár vagy hölgy aki elkisérne szivesen elviszem, minden lehetséges
válasz belső levélben!!

válasz belső levélben!!