Holnap délben peströl idulva borsodba megyek szivesen elviszlek.
2 Napja jöttunk haza Konaklibol
(Ez egy válasz Keksz Elek üzenetére (2025. 06. 13. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Közös nyaraláshoz ismerkednék hölggyel, párral.
Közös nyaraláshoz ismerkednék hölggyel, párral.
Sziasztok. Görögországi vagy Montenegrói nyaraláshoz keresek hölgy partnert (25-55 év között) aki szívesen eljönne velem egy hétre augusztusban. Privátban megbeszéljük a többit.
Szeptemberi nyaraláshoz igényes ffi-t, párt keresünk ! Valalta- Rovinj

Van valaki éppen Alanyában?
Sziasztok vasárnap 12 orakor indulok peströl borsodba szivesen elviszlek.
Sziasztok . Cap d agde-n nost valaki ? Jövő hétvégéig .?
Sziasztok!
06.19 Indulok Nèmetből Magyarba utitarsat keresek többit privátba
06.19 Indulok Nèmetből Magyarba utitarsat keresek többit privátba
06.13 . Valoszinű este Indulok Milánóbol Budapestre van egy hely hölgy részére a kamionba.
Sziasztok! Welness és/vagy szauna programokra keresek sportos, vidám, jó humorú hölgyet, strand, napozás, külföldi és belföldi nyaralás... Minden megbeszélés kérdése. Vízimádó vagyok. Lehet 2 nap egy éjszaka illetve 3 nap 2 éjszaka de 1 nap, nappali program is. Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, kérlek szépen írj privátban.
Sziasztok!
06.13.-15. Ezen a hétvégén Balatonberényben béreltem apartmant.
Szívesen ismerkednék normál testalkatú hölggyel,párral.
06.13.-15. Ezen a hétvégén Balatonberényben béreltem apartmant.
Szívesen ismerkednék normál testalkatú hölggyel,párral.
Pár vagyunk fiúkat keresünk mi mennék fiatal pár vagyunk
Július 4-11 között Cap D’Agdeben a naturista faluban nyaralunk. Egy két hálószobás apartmant béreltünk. Várjuk olyan párok jelentkezését akik társulnának hozzánk.
Jelentkezzetek privátban
Jelentkezzetek privátban
Sziasztok. Holnap utazok autoval Tiszafured-Ferihegy utvonalon M4 autopalyan. Holgyet szivesen elviszek ezen az utvonalon. Reszeltekert irj es megveszeljuk, koszonom. 32 eves jol szitual apolt ferfi vagyok
Július első hetében Balatonföldváron nyaralunk. Adatlap alapján ismerkedünk.
Hölgyet vagy párt keresek túrákhoz, kirándulásokhoz. Kor alkat nem számít!
Kedves Párok!
Egy párt baráti és szexkapcsolatra. Mi egy idősebb nő (72) és egy középkorú férfiból (51) álló pár vagyunk, de sokat megyünk vidékre is wellness utazásokra, gógyfürdőkbe és kirándulásokra. Pl Vas megyébe. Kétlaki életet élünk, Budapesten is lakunk. Várjuk a levelet bemutatkozással, vágyakkal. Utazni tudunk.
Szép napot!
Puszi: T. és I.
Egy párt baráti és szexkapcsolatra. Mi egy idősebb nő (72) és egy középkorú férfiból (51) álló pár vagyunk, de sokat megyünk vidékre is wellness utazásokra, gógyfürdőkbe és kirándulásokra. Pl Vas megyébe. Kétlaki életet élünk, Budapesten is lakunk. Várjuk a levelet bemutatkozással, vágyakkal. Utazni tudunk.
Szép napot!
Puszi: T. és I.
Sziasztok.
Montenegroban,Ada Bojanán van valaki móst ?
Üzenet módosítása
Montenegroban,Ada Bojanán van valaki móst ?
Üzenet módosítása