Meg nem voltam.... fogalmam sincs mikor a legjobb időpont, de az olvasottak alapján ott mindig vannak
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 16:00

Törölt felhasználó (4680597)

Mi pedig pont 1 hónappal előtte leszünk Punta Kríz-en!
Mi pedig pont 1 hónappal előtte leszünk Punta Kríz-en!
(Ez egy válasz fantasymix365 üzenetére (2023. 05. 16. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 10:47

Sziasztok! Augusztus 3 -11 irány Rovinj! Ha valakik még szeretnének jönni, van két hely az autóban! A részleteket privát üzenetben megbeszéljük! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Jövőhéten szombat este vagy vasárnap reggel Budapestről megyek Debrecen Nyíregyháza útvonalon, hölgyet vagy párt szívesen elviszem...
Írj privátban
Jövőhéten szombat este vagy vasárnap reggel Budapestről megyek Debrecen Nyíregyháza útvonalon, hölgyet vagy párt szívesen elviszem...
Írj privátban
Szívesen
nyári hétvégi Tiszatavi hajokázos nudizáshoz keresek hölgyeket esetleg párokat
Kellemes, Balaton parti kikapcsolódáshoz keresek útitársat a pünkösdi hétvégére. Május 26-29-ig, Siófok.
40-es, nő vagyok.
40-es, nő vagyok.
Hello!
Keresnék egy hosszú hétvégére egy 30-45 ig biszex pasit vagy ilyen pasival rendelkező párt. Wellness hétvégére gondoltam. Én fizetném. Nem csak a szex a lényeg, hanem a haverkodás is. Normális, igényes vagyok. Hasonlót keresnék.
Keresnék egy hosszú hétvégére egy 30-45 ig biszex pasit vagy ilyen pasival rendelkező párt. Wellness hétvégére gondoltam. Én fizetném. Nem csak a szex a lényeg, hanem a haverkodás is. Normális, igényes vagyok. Hasonlót keresnék.
Regensburgból Magyarországra tartok utitársat keresek.
Csiksomlyoi bucsuba keresekutitátsat 05 20-30 utazás nagyrészt vonatal kis kerékpáral vonatjegyek megvanak Szálások lefoglalva. Vagy 2 fö részére àtadnám. Részleteket privát üziben a szex nem feltétele azutazásnak
lehet tudni, hogy az itteni hirdetések mennyire voltak eredményesek?
Sziasztok! Augusztus 3 -11 irány Rovinj! Ha valakik még szeretnének jönni, van két hely az autóban! A részleteket privát üzenetben megbeszéljük! Szép napot mindenkinek!
Utitarsat keresek ma regel indulok Budapestről Bécsen keresztül Nünbergbe .Varom jelentkezésetek.
Sziasztok!
UtitárCsiksomjoi bucsuba utitársat keresnék.
Asked nem feltétele de jolene.
Utazás vonat és kerékpár.
Vonatjegy megvanszálás lefoglalva.rèszletek költségek privát üziben
Vagy2fö részére átadnám.
Asked nem feltétele de jolene.
Utazás vonat és kerékpár.
Vonatjegy megvanszálás lefoglalva.rèszletek költségek privát üziben
Vagy2fö részére átadnám.
Nyári, kb. két hetes nyaralás tervezéséhez keresnénk olcsóbb, de azért igényes szálláshellyel, vagy annak ismeretével rendelkezőket az alábbi régiók valamelyikében: Nyugat Dunántúl.. Délalföld... Északkelet Magyarország.. esetleg Pécs és környéke..
Köszi
Köszi
Sziasztok szombaton délelőtt\reggel megyek Pestre (Tolna -dunaújváros\régi 6oson BP-ig) kellemes útitársat keresek vagy esetleg útközben szivesen megállnék...(kabrió lévén 1 személyt tudok vinni viszont útközben párhoz is szívesen meg állok hetero alapon!
Lenne kedve vkinek a hétvégén Tiszanánára kirándulni?
Sziasztok ! 26-án , az esti órákban 19:00 - 21:00 között , megbeszélés szerint Budapestről - Miskolcra indulok , ezen az útvonalon örülnék egy vagy több
HÖLGY útitársnak … főleg ha van kedved megnézni maszturbálásom ???

Pünkösdi hétvégén (május 27-28-29) lesz valaki Horvátországban Plitvice és Senj környékén? Egy kis közös kaland?
Balatoni nyaraláshoz keresek extra molett hölgyet. Sportos,középkorú,nagyvonalú férfi vagyok. Július vége,augusztus eleje. Csak hatalmas idomokkal rendelkező nők jöhetnek szóba.