Sziasztok!
Ma 21 óra körül megyek Újpestről Gödöllőre!
Ha valaki akar velem jöhet!
Ma 21 óra körül megyek Újpestről Gödöllőre!
Ha valaki akar velem jöhet!
Sziasztok. Vasárnap Miskolc felől M3-as M0-ás majd M7 Balaton, de jó M6 Pécs is... Privátba írj...
Sziasztok csütörtökön Pestről megyek Miskolcra este 7-8 körül indulok ha valaki arra tart írjon nekünk
Ma valaki 14 kor bp kecskemét esetleg este vissza kecskemétről BPre vagy ahova akarod
Helló!
06.15-én reggel 7 kor indulok Békéscsabáról Kecskemét irányába. Hölgyek jelentkezését várom!
06.15-én reggel 7 kor indulok Békéscsabáról Kecskemét irányába. Hölgyek jelentkezését várom!
Pénteken Sümeg- Sárvár - Szombathely vonalon megyek , keresek csinos nyitott beválallós hölgyet , igényes finom srác vagyok , Milfek elönyben , de nem vetem meg a fiatal korosztályt sem , mindenre nyitott vagyok ez az emailem departed1988@indamail.hu
Sziasztok! Holnap délelőtti órákban (9 körül) indulok Győrből a Balaton északi partjára. Hölgyet, lányt, párt szívesen magammal viszek, ha mennétek! 38 éves jóképű férfi vagyok.
Sziasztok mi egy átlagos Gyula környéki pár vagyunk l30 f33.Ma estére keresünk pasit,párt gyula környékéröl.Arc,és intim képet kérünk és skype elérhetöséget.Autod legyen mert az lesz a....
Email: metinzuzo@gmail.com
Email: metinzuzo@gmail.com
Sziasztok!Hétfőtől péntekig reggel megyek Pápárol Szombathelyre,este meg vissza ha valaki jönni szeretne velem,jelezze!Én egy 40-es Bi Férfi vagyok velem mindent megcsinálhatsz,és én is megteszek bármit amit szeretnél...lehet extrém is!06/30 2888050
Sziasztok! Holnap megyek Sopronba, Nagykanizsa-Zalaegerszeg-Vasvár-Sárvár-Sopron útvonalon. Délelőtt indulok, este 6 fele már jövök is vissza. Olyan hölgyet vagy párt keresek, aki szívesen csatlakozna.
Helló!
Holnap, 06.15-én reggel 7 kor indulok Békéscsabáról Kecskemét irányába a 44. főúton. Hölgyek jelentkezését várom, természetben fizethetsz a fuvarért! Kb. délután 3kor indulok vissza.....
Holnap, 06.15-én reggel 7 kor indulok Békéscsabáról Kecskemét irányába a 44. főúton. Hölgyek jelentkezését várom, természetben fizethetsz a fuvarért! Kb. délután 3kor indulok vissza.....
hétfőn (15én) kora délután 1-2 fele indulok pestről keszthelyre. útitársat keresek
minden lehetőséget meghallgatok. írj

MA 11 után Budapestről ajka felé valaki , és eset visszafelé ??,
Holnap valaki Debrecenből Nyiregyre???Nyitott vagyok sokmindenre

Sziasztok!
Péntek reggel indulok BP-ről Pécsre, majd délután vissza. Az út elég egyhangú egyedül, hölgyet keresek, akivel akár odafelé, akár visszafelé feldobhatnánk egy kicsit.
Péntek reggel indulok BP-ről Pécsre, majd délután vissza. Az út elég egyhangú egyedül, hölgyet keresek, akivel akár odafelé, akár visszafelé feldobhatnánk egy kicsit.
Sziasztok.
2015 Junius 20.-án reggel, vagy akar előző éjjel éjszaka, Bp-Miskolc. Egyedül utazom, mind mindig
De most kivételt szeretnék tenni .... privatba irj
2015 Junius 20.-án reggel, vagy akar előző éjjel éjszaka, Bp-Miskolc. Egyedül utazom, mind mindig

pénteken miskolc ujhely oda visza
Sziasztok!
Holnap azaz csütörtök délután Bp-ről Nyíregyházára megyek a régi 3 as főúton. Akit érdekel ezen a számon elér: 30/495-75-93
Holnap azaz csütörtök délután Bp-ről Nyíregyházára megyek a régi 3 as főúton. Akit érdekel ezen a számon elér: 30/495-75-93

Re.
Továbbá szombaton Nyíregyházi indulás dél körül, vissza Bp re. Aki beszállna, írjon, férfi is írhat.
Továbbá szombaton Nyíregyházi indulás dél körül, vissza Bp re. Aki beszállna, írjon, férfi is írhat.
Hétfőn reggel Budapestről Debrecenbe megyek, kora délután vissza Debrecenből Budapestre. Hölgyet szívesen fuvarozok útközben! Írj privátot, ha érdekel a dolog