Sziasztok! Ma valaki valami jo program?
csak bp

Ma este Pestről megyek Balatonfüredre. Lány pár aki velem tart?
2017.08.07-én egy napot töltenék Balatonon. 40-es férfi vagyok. 30 év körüli hölgy csatlakozását várom!
Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, igényes hasonló beállítottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Sziasztok. Jövő héten megyek nyaralni, még nem tudom hova, balaton vagy Montenegró, csinos fiatal hölgy ismerettségét keresném, aki elkisér erre az útra, természetesen az anyagi részét én állom, 36éves elvállt férfi vagyok, légyszi privátba irjatok...
Csütörtökön indulok Bpről a nyéki nudira! Hölgy vagy pár csatlakozhat!!!
Sziasztok 08.06 án - délelőtt Nyíregyházáról - Budapestre utazom . Belevaló Hölgyet párt szivesen elviszek magammal
Holnap reggel 7-kor indulok Pécsről Budapestre. Ki jönne velem?
Dunaújváros Budapest, és vissza útvonalra keresnék utitársat egész hétre, hölgy vagy pár személyében. Ha érdekelnek részletek, írj üzenetet.
Ma éjfél körüli indulással Szombathelyről Sopronba valakit elvinnék. bi ok
Sziasztok! Holnap (kedd) Debrecen-Budapest-Győr útvonalon megyek. Debrecen-Budapest útvonalra még nincs útitársam. Hölgy jelentkezését várom! Hajnali indulás!
Szia biztos lesz bátor...csak jelentkezni nem mer ,,,,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 30. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 30. vasárnap 12:01
Törölt felhasználó (931596)

Sziasztok! Kedden, kb 14:00 óra magaságában , mikolcról -gyöngyösre utazom...utitársat vagy esetleg ütközben egy kis kitérőt tehetek..ha van kedved picit szórakozni ! Várom a bátor jelentkezőket..?!

Sziasztok! Kedden, kb 14:00 óra magaságában , mikolcról -gyöngyösre utazom...utitársat vagy esetleg ütközben egy kis kitérőt tehetek..ha van kedved picit szórakozni ! Várom a bátor jelentkezőket..?!

Ma du Füredröl megyek Pestre. Nyitott lány, par csatlakozhat...
Ma megyek délután Bp-ről szegedre az indulás időpontja rugalmas....
Ma délután Balatonlelle és Budapest között lenne hölgy aki csatlakozna?
Valaki megy ki a reptérhez ma este párt vagy szolo pasi is szoba jöhet max 30 ig sexy pár vagyunk
Valaki megy ki a reptérhez ma este párt vagy szolo pasi is szoba jöhet max 30 ig sexy pár vagyunk
Sziasztok! Augusztus 3-án Vácról Budapesten keresztül Székesfehérvárra megyek Fezen fesztiválra. Utitársakat keresek.
Ma este 8 kor Pestről megyek Balatonfüredre...