Siófok - Tamási útvonalon ma elvinnék valakit! Fiút - lányt !!!
Sziasztok! Ma dél körül indulok Pestről Fehérvárra, majd vissza . Ápolt hölgyet vagy párt szívesen vinniék-hoznék. Kisebb kitérő is belefér.
Sziasztok! Reggelre akàr egész de.re keresem tàrsam minden féle jora! Csak bp

Sziasztok. Esetleg keres most valaki pasit Győr Budapest útvonalon? Ha igen èn hamarosan indulok!
Ma megyek Pestről-Szegedre, az indulás időpontja rugalmas..... Útitársat keresek...
Még a délelőtt indulok zalából a 7-esen Bp felé.
Csatlakozhatn az utvonalon egy pár vagy hölgy akár Balatoni vagy Velencei kitérővel. Részletek privátban!
Csatlakozhatn az utvonalon egy pár vagy hölgy akár Balatoni vagy Velencei kitérővel. Részletek privátban!
Ma délelőtt Fonyód Pest illetve este vissza felé valaki(Valakik)
Fuvar bárhova szívesen viszlek csak lányok , párok fizetés természetben
Sziasztok 08.06 án - délelőtt Nyíregyházáról - Budapestre utazom . Belevaló Hölgyet párt szivesen elviszek magammal
Női útitársat keresek, úticélt megbeszéljük.Saját autóval rendelkezem. Középkorú férfi vagyok. Email: ttbudapest@gmail.com
Sziasztok! Ma valaki valami jo program?
csak bp

Ma este Pestről megyek Balatonfüredre. Lány pár aki velem tart?
2017.08.07-én egy napot töltenék Balatonon. 40-es férfi vagyok. 30 év körüli hölgy csatlakozását várom!
Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, igényes hasonló beállítottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Akár Budapest, Balatonfüred,Siófok, Székesfehérvár!
Sziasztok. Jövő héten megyek nyaralni, még nem tudom hova, balaton vagy Montenegró, csinos fiatal hölgy ismerettségét keresném, aki elkisér erre az útra, természetesen az anyagi részét én állom, 36éves elvállt férfi vagyok, légyszi privátba irjatok...
Csütörtökön indulok Bpről a nyéki nudira! Hölgy vagy pár csatlakozhat!!!
Sziasztok 08.06 án - délelőtt Nyíregyházáról - Budapestre utazom . Belevaló Hölgyet párt szivesen elviszek magammal
Holnap reggel 7-kor indulok Pécsről Budapestre. Ki jönne velem?
Dunaújváros Budapest, és vissza útvonalra keresnék utitársat egész hétre, hölgy vagy pár személyében. Ha érdekelnek részletek, írj üzenetet.
Ma éjfél körüli indulással Szombathelyről Sopronba valakit elvinnék. bi ok