Melyik Nő vagy házaspár csatlakozna hozzám közös szilveszterezésre? Wellnessre is nyitott vagyok az országon belül, uticélt közösen is kiválaszthatjuk. Budapesti, ápolt, 44 éves férfi vagyok. Privátban várom a választ.
22-én indulok gyöngyösről amstredamba. Két napos út....valaki?
Télen is nyaraltok?
(Ez egy válasz jazmistefan üzenetére (2018. 12. 18. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 18. kedd 14:54

Visegrádon nyaralunk pár hetet, vannak itt szintén nyaraló párok? Szívesen ismerkednénk
Visegrádon nyaralunk pár hetet, vannak itt szintén nyaraló párok? Szívesen ismerkednénk
Sziasztok holnap (12.19) kecskemétről utazom Miskolcra ezen az utón keresek partnert partnereket. Vagy utitársat. Akit érdekel jelezzen.
Motors túráimhoz kisérőt keresnék ,.
21.-én Heves megyéből utazok Szabolcs megyébe M3-as autópályán. Szívesen elviszek bárkit és semmi sem kötelező.
Sziasztok! Holnap kora reggel indulok Budapestről Ulmba! Ha valaki utazna akkor van egy szabad hely az autómban!
Kisebb kitérő belefér smile
Kisebb kitérő belefér smile
Sziasztok, 2018.12.12 szerda reggel indulok Budapest - Nurnberg - Dusseldorf.
Valaki szeretne csatlakozni?
Valaki szeretne csatlakozni?

Sziasztok! Bukfurdon valaki dec 15-18? Jelentkezni privatban.
Wellness szállodába hívnék meg lányt-hölgyet 18-50 évesig. Én egy 41 éves értelmiségi, hetero pasi vagyok. E-mail: kokobgbg@freemail.hu
Sziasztok!
Most indulok Nürnbergből,Magyarországra.
Lenne valaki utitársam?
Most indulok Nürnbergből,Magyarországra.
Lenne valaki utitársam?
Sziasztok vasarnap delutan indulok Berdtyoujfalubol.Pest.Brno utvonalon szivesen elviszek valakit valakiket egy kis autoserotikaert
Sziasztok ! szombaton reggel 8-án, kb 07:00-kor indulok Budapestre, olyan Hölgy vagy esetleg párt keresek útitársnak, akivel/akikkel út közben lehet meztelenkedni egymást simogatni .... van bátor jelentkező..? szóló FÉRFI nem !
Minden reggel bécsig utitársat keresek aki kényesztet s magát is s együtt is.
Sziasztok. Dec 16-18 Bükfürdő? Csatlakozik valaki? Privátban jelezz.
Keresek női útitársat holnapra (12.04) Budapest-Veszprém-Sárvár-Győr vonalon. Ha esetleg van időd, és kedved írj bátran.
--- London ----- Hosszú hétvége városnézéssel Londonban. Holgyet esetleg házaspár jelentkezését is varom.
Dec .15 én svajcbolbernböl indulok budapestre hajnali indulással utitársnöt keresek . irj privátra
Sziasztok holnap (12.03) kecskemétről utazom Miskolcra ezen az utón keresek partnert partnereket. Vagy utitársat.