Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy szopni, helyem van.
Sziasztok ma megyek fél 4 kor Pestre gödöllőröl aki akar csatlakozhat egy szooàsért
Sziasztok. Pestre megyek dèlután úti társak keresek.
Sziasztok. Ma delutan Balatonfüredről megyek Budapestre. 42 éves pasi vagyok.
Sziasztok! Szetetnék egy kis társaságot. Keresnék egy hölgyet akinek esetleg lenne kedve kirándulni kicsit. Jellenleg kint élek svájcba és unalmas napjaim szeretném feldobni. Nem feltétlen szexpartnert keresek. Inkább olyan valakit akivel kellemesen eltudon tölteni a szabad időt. Addig marad amíg szeretne. Utazásaról és a kintlétről én gondoskodom. Természetesen nem egyböl... kicsit ismerkedjünk. Ha esetleg valakinek felkeltem az érdeklődését privibe részletek!
Sziasztok,
Április 25-én a Balatonkör biciklis rendezvény Nagykör(206km) távjához keresek olyan személyt/személyeket akik részt vesznek az eseményen, és lenne kedvük bővülni plusz 1 fővel.
Van itt valaki?
Április 25-én a Balatonkör biciklis rendezvény Nagykör(206km) távjához keresek olyan személyt/személyeket akik részt vesznek az eseményen, és lenne kedvük bővülni plusz 1 fővel.
Van itt valaki?
Ma át utazóban Kecskemét Cegléd környékén pasi aki szopatna
Utazol? Elkisérlek
viszlek hozlak ....privát keress

Balatoni hajós kiránduláshoz szívesen csatlakoznánk, előzetes megismerkedés és barátság esetén. 50-es pár vagyunk értelmiségi magyar emberek. Feleségem a hármas szex világát élvezi, ha nagy ritkán azonos kultúrkörből származó barátunk elfoglaltsága megengedi. Mi nem vagyunk vizi emberek, de említett barátunk hajóján kiváló órákat töltöttünk el, izgalmas kényeztetés is összejött.
A kapitány külön ellátást kapott vezetés közben........Hangsúlyozzuk: mindez csak barátság esetén. hkelemen116@gmail.com
A kapitány külön ellátást kapott vezetés közben........Hangsúlyozzuk: mindez csak barátság esetén. hkelemen116@gmail.com
Üdv hölgyeim ! Igaz ,hétköznapra se találni partnert ,de kitudja .
04.28 -05.01 között Nápolyba utazom ,egyedül. Elkísérne vki ? De gyorsan mert fogynak a jegyek
04.28 -05.01 között Nápolyba utazom ,egyedül. Elkísérne vki ? De gyorsan mert fogynak a jegyek
Sziasztok! Angliában ismerkednek hölggyel, párral. Utazni tudok es es fogadni is tudok több napra is.
Higiénia adott es elvárt!
Higiénia adott es elvárt!
Sziasztok! Kerékpározáshoz keresek normális srác társat,,balaton
Màrc.3.hajnalban Szegedről indulok Regensburgba!
Ha valaki csatlakozna privàtban keressen!
Ha valaki csatlakozna privàtban keressen!
Szívesen csatlakoznánk fotózást (nem csak akt) kedvelő, szerető párhoz akár hosszabb kirándulásokra, utazásokra is.
Ha mi megyünk valamerre, akkor is szívesen látunk hasonló párokat.
Ha mi megyünk valamerre, akkor is szívesen látunk hasonló párokat.

sziasztok

Kecskemét Nagykörös Cegléd át utazoban pasi aki szeret szopatni?
Sziasztok!
Szerdai napon delelott Budapest - Nagykanizsa - Budapest utvonalon(M7) keresek egy utitarsat, elsosorban No vagy fiatal par szemelyeben. Ha van, akit erdekel jelezzen!
Szerdai napon delelott Budapest - Nagykanizsa - Budapest utvonalon(M7) keresek egy utitarsat, elsosorban No vagy fiatal par szemelyeben. Ha van, akit erdekel jelezzen!

seychelle utazásra keresek, útitársakat aki tervezik hogy mennek. idén ősszel.( Bp - Dubai - Seychel repülővel vagy érdekel olyan csapat is tengerjáróval megy
Sziasztok! Holnap késő délután útitársat keresek, Eger Pécs útvonalon. Privátban elérhető vagyok.