Vasárnap este, éjjel Keszthely - Budapest, ha csatlakoznál... útközben bárhol megállhatunk

Sziasztok kamionos vagyok holgyekel ismerkednek kis elvezesert cserebe
Veszprém megyében szopatok!
Auto kirándulás hova szeretnetek pár vagy hölgy Magyarország területen Privat űzi
Bp-ről vagy bárhonnan 45-60 közötti férfias pasi? Kamionosok, buszosok, sofőrök, vasutasok? Akik pihenőidejüket kellemesen eltöltenék?
Hely van!
Szőrös test és farok előny!
Én 40 aktív.
budapesti.pasit@gmail.com
Hely van!
Szőrös test és farok előny!
Én 40 aktív.
budapesti.pasit@gmail.com
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy szopni.
Lánynak van kedve kirándulni ma.? Dunakanyar környéke .
Sziasztok!Veszprém megyében szopatok!
Sziasztok veszprèm-Budapest aztán vissza hölgy pár!
hello
Balatonlellei párt vagy hölgyet keresnénk Augusztusi nyaralásunk szinesitésére
átlagos alkat és méret a lényeg ismerkedunk és barátkoznánk
Balatonlellei párt vagy hölgyet keresnénk Augusztusi nyaralásunk szinesitésére
átlagos alkat és méret a lényeg ismerkedunk és barátkoznánk
Poroszló-Budapest és vissza, holnap reggel?
Rosszalkodni jelentkezik valaki?
Esetleg közbeeső településen?
Rosszalkodni jelentkezik valaki?
Esetleg közbeeső településen?
Veszprém -Budapest,aztán vissza
reggelente,az ünnepek alatt is...
reggelente,az ünnepek alatt is...

Sziasztok! Mivel itt a jó idő.. május 9. Hétvégére keresek partnert-partnereket vízparti nyaralóba! Tudom hogy virus helyzet van ezert a lecsenges fugvenyebe... sutogetes,fozes, belteri medencezes... na meg persze egy kis +. Akinek vagy akiknek esetleg van kedve az kerem privibe jelezze max 3 fő +(én) ismetelten mondom a virus helyzet fuggvenyebe! Privibe info utazas megoldott
Sziasztok Pestre utazók utitársat keresek 11 órakor indulok vesprèmből többit privibe
Sziasztok. Ápr 9 csütörtök Svájcból megyek Budapestig. Pár,lány csatlakozhat.Priv.levelet kérlek. Köszönöm. Sziasztok.
Sziasztok. holnap Győr-BP fuvar hölgynek!!

Sziasztok!
Veszprém környékén SZOPATOK!
Veszprém környékén SZOPATOK!
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén átutazoban pasi aki szeret szopatni vagy szopni, helyem van.
Sziasztok ma megyek fél 4 kor Pestre gödöllőröl aki akar csatlakozhat egy szooàsért