Ám most lesz egy hosszú izgalmas hétvége valaki italozni, barátkozni Pesten?
Jún. 25 től Berénybene leszünk . Párokkal ismerkednénk. Most csak pár!
Prágába autózom a héten. Pár, hölgy ki elkisérne? Esetleg a szállásom is megosztanám, ha érdekel

Sziasztok,holnap indulok belgiumba győrből,ha 1bevállalós csajszi vagy és kalandot keresel szombatra itthon vagyunk
Balatoni hétvégére keresek hölgyet.
Átutzoban pasi aki szeretne szopatni, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén
Nyáron valószínűleg július közepén mennénk valahová nyaralni! Ötleteket szívesen várunk! Fizetést megbeszéljük privát üzenetben!
Sziasztok!
Holnap vagy holnapután Bp-Békéscsaba útvonalra oda vagy visszaútra útitársat keresek.
Holnap vagy holnapután Bp-Békéscsaba útvonalra oda vagy visszaútra útitársat keresek.
Vasárnap délutánra keresek utitársat Kaposvár Bécs közötti útvonalra.
Sziasztok mi szívesen ismerkedűnk párral vagy lánnyal, fiúval.
Rodoszon vagyunk oktober végéig ha ide utaznátok nyaralni szívesen találkozunk.
Rodoszon vagyunk oktober végéig ha ide utaznátok nyaralni szívesen találkozunk.
Most vasárnap délután éjszakai horgászatra megyek Pest megyében. Bi fiú aki eljönne?
Lakóautó/lakókocsi bérlés Baranya megyében, esetleg valahol a Balatonnál barátságos áron?
Sziasztok!
Desedai kiránduláshoz keresünk társat,egy természetszerető fiú személyében.
Desedai kiránduláshoz keresünk társat,egy természetszerető fiú személyében.
Szia!
Június elején a KRK szigeten leszünk, KRK város vagy Stara Baska FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Június elején a KRK szigeten leszünk, KRK város vagy Stara Baska FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Július 18-23 között Medulinban leszünk. Hátha jön innen valaki...
Szívesen ismerkedünk.
Szívesen ismerkedünk.
Hétvégi kiruccanáshoz keresek nem kövér szopható fiút.
Sziasztok Vasárnap hajnalban megyek az Adriára hétfőn délután pedig vissza szállás megoldott saját az apartman lenne kedve valakinek valakiknek elkísérni nagyon jó már a víz és az idő is
Sziasztok!
Szívesen vennék részt közös nyaralásban egy kedves párral,kötetlenül!Kb augusztus elején valamikor!Normális és korrekt pasas vagyok!
Szívesen vennék részt közös nyaralásban egy kedves párral,kötetlenül!Kb augusztus elején valamikor!Normális és korrekt pasas vagyok!
Magyarországon belül keresünk nyaralási lehetőséget párommal! A fizetést megbeszéljük privát üzenet!
Veszprém és a Bakony térségét ismerem,ha van igény szívesen segitek.