Júni 10-13 között Koversadán leszünk. Szívesen ismerkedünk párral, hátha lesz valaki a közelben.
4.-én 17 órakor indulás...Bp, M1,... Prága
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 30. hétfő 21:35

Prágába autózom a héten. Pár, hölgy ki elkisérne? Esetleg a szállásom is megosztanám, ha érdekel

Péntek (június 3-án) éjszaka, közép Németországból megyek Magyarországra személyautóval.
Nem társúl valaki?
Nem társúl valaki?
Sziasztok! Van itt olyan felhasználó a társaságban, aki túrázáshoz, esetleg Kéktúrához keres (nem csak) útitársat?
Horvátországi nyaraláshoz keresek hölgy kísérőt.06.25-07.7 között.Az uticél Okrug Gronji.A költségeket én állom,neked a jobbik kedved kell csak hoznod...25-től 45-éves korig!Bővebben privátban.
Sziasztok!
Pénteken utazom Nagykanizsa-Tatabánya útvonalon,ésvissza!Szívesen viszlek hozlak,ha úgy van,minden kötöttség nélkül.Hölgyek,párok!Részletek privátban.
Pénteken utazom Nagykanizsa-Tatabánya útvonalon,ésvissza!Szívesen viszlek hozlak,ha úgy van,minden kötöttség nélkül.Hölgyek,párok!Részletek privátban.
Szép hely
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2022. 05. 25. szerda 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 25. szerda 08:25

Szia!
Június elején a KRK szigeten leszünk, KRK város vagy Stara Baska FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Június elején a KRK szigeten leszünk, KRK város vagy Stara Baska FKK beach-én napozunk, szívesen ismerkedünk párokkal.
Lesz valaki paralián juni végén?
37éves házaspár keres június júliusban 2-3napra bi lányt wellnessre. A szállás folyamatban már csak te hiányzol.
Priviben a részletek
Priviben a részletek
Ám most lesz egy hosszú izgalmas hétvége valaki italozni, barátkozni Pesten?
Jún. 25 től Berénybene leszünk . Párokkal ismerkednénk. Most csak pár!
Prágába autózom a héten. Pár, hölgy ki elkisérne? Esetleg a szállásom is megosztanám, ha érdekel

Sziasztok,holnap indulok belgiumba győrből,ha 1bevállalós csajszi vagy és kalandot keresel szombatra itthon vagyunk
Balatoni hétvégére keresek hölgyet.
Átutzoban pasi aki szeretne szopatni, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén
Nyáron valószínűleg július közepén mennénk valahová nyaralni! Ötleteket szívesen várunk! Fizetést megbeszéljük privát üzenetben!
Sziasztok!
Holnap vagy holnapután Bp-Békéscsaba útvonalra oda vagy visszaútra útitársat keresek.
Holnap vagy holnapután Bp-Békéscsaba útvonalra oda vagy visszaútra útitársat keresek.
Vasárnap délutánra keresek utitársat Kaposvár Bécs közötti útvonalra.
Sziasztok mi szívesen ismerkedűnk párral vagy lánnyal, fiúval.
Rodoszon vagyunk oktober végéig ha ide utaznátok nyaralni szívesen találkozunk.
Rodoszon vagyunk oktober végéig ha ide utaznátok nyaralni szívesen találkozunk.
Most vasárnap délután éjszakai horgászatra megyek Pest megyében. Bi fiú aki eljönne?