Sziasztok
Tenerifén nyaral esetleg pár?
Tenerifén nyaral esetleg pár?
Németország, Sonneberg 96515
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 25-én vagy 26-án esetleg 27-én fogok egyedül hazajönni Sonnebergből (96515), Németországból. Valamelyik nap jövök vissza Budapestre, cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
A következő napokban többet fogok tudni, addig lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 25-én vagy 26-án esetleg 27-én fogok egyedül hazajönni Sonnebergből (96515), Németországból. Valamelyik nap jövök vissza Budapestre, cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
A következő napokban többet fogok tudni, addig lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…

Minden jót,
Zsolt
Párként keresünk nyaralási meghívást, feleség közös cserébe. Csak jópasi érdekel max 45 évesig
Barcelonaban pár most vagy lány? Vasarnapig vagyunk
Hétvégén Super Racing Festivál (Túraautó & Kamion Eb) a Hungaroringen! Esetleg PUNCIS rajongó, aki kilátogatna?

debrecenben mélytorkoznék ,tövig, végig ,mélyen. dugható vagyok.
Sziasztok Rodoszra jön valaki?
Sziasztok! Fiatal pár keres párt, lányt, fiút. Demjénben leszünk július utolsó hétvége
Hello!
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
Sziasztok, most szombaton (06.11) utazom a balaton felé, és hölgy, vagy pár jelentkezését várom.
M3 autópálya Hatvan körül?
Pontosan 7 db tó van. A legnagyobb alkalmas vizisportokra, búvárkodásra. Van strand is. Nyugis hely, pihenni vágyóknak ideális.
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi van Gyékényesen a horgásztavon kívül?
(Ez egy válasz fjm45 üzenetére (2022. 06. 06. hétfő 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 06. hétfő 14:29

Nyaralási lehetőség pároknak, hölgyeknek Gyékényesen. Fizetés természetben.
Badacsony környékén párhoz csatlakoznék
Adriai egy hetes naturista-swinger vitorlás nyaraláshoz keresek fiatal hölgy utitársat. Részletek privátban.
Nyaralási lehetőség pároknak, hölgyeknek Gyékényesen. Fizetés természetben.
Hétvégén Super Racing Festivál (Túraautó & Kamion Eb) a Hungaroringen! Esetleg PUNCIS rajongó, aki kilátogatna?

Sziasztok! Június végén Capalonga kempingben leszünk egy hétig, szívesen ismerkednénk...

Sziasztok komoly kapcsolatot keresek megbizható hölgy személyében szabadidő eltöltéséhez---fügetlen férfi vagyok-
Csak komoly szándékkal-
eelf5@freemail.hu
Csak komoly szándékkal-
eelf5@freemail.hu
Sziasztok!
Aug 7-12 között pár aki a Balatonon nyaral és szívesen venne egy korrekt pasi társaságát esetleg?Írjon üzenetet,vagy adjon füstjelet!
Aug 7-12 között pár aki a Balatonon nyaral és szívesen venne egy korrekt pasi társaságát esetleg?Írjon üzenetet,vagy adjon füstjelet!