Mai napon kilencedik kerületből megyek Egerbe! Valaki el kene vinni?
Hosszu utakon erre jársz, nálam megpihenhetsz egy erotikára.

Sziasztok
Jövő hétvégén Egerszalókon hétvégézünk ha esetleg egy kedves, nyitott pár (szóló pasi NEM) is jár arra és lenne kedve összefutni annak nagyon örülnénk
Jövő hétvégén Egerszalókon hétvégézünk ha esetleg egy kedves, nyitott pár (szóló pasi NEM) is jár arra és lenne kedve összefutni annak nagyon örülnénk

Hello mindenki.
Holnap 2023. március 20. délelőtt indulok orosházáròl Szombathelyre, ha valaki csatlakozna útközben vagy egy darabig szeretné hogy elvigyem, nagyon szívesen megteszem, viszonozni sem feltétlen kell. Ha valami kérdésed van dobj egy privát üzit, többször is felnézek ide még ma és indulás előtt is.
Holnap 2023. március 20. délelőtt indulok orosházáròl Szombathelyre, ha valaki csatlakozna útközben vagy egy darabig szeretné hogy elvigyem, nagyon szívesen megteszem, viszonozni sem feltétlen kell. Ha valami kérdésed van dobj egy privát üzit, többször is felnézek ide még ma és indulás előtt is.
Sziasztok Gödöllő - Dömsöd vonalon utazok ma utitarsat keresek
Sziasztok
Március 20-án Budapestről Pozsonyba megyek.
Hölgyet, párt szívesen elviszek
Március 20-án Budapestről Pozsonyba megyek.
Hölgyet, párt szívesen elviszek
Hello.
Van esetleg itt hajós kolléga?
Pünkösd környékén, egy Krk -Rab - Soline -Sali- Kornati túrát csinálhatnánk. Kis "nomád" jellegüen, open testel megyek én pl. Útközben akad pár jó kajálda, öböl stb. Ha van aki jönne még hajóval írjon rám..
Van esetleg itt hajós kolléga?
Pünkösd környékén, egy Krk -Rab - Soline -Sali- Kornati túrát csinálhatnánk. Kis "nomád" jellegüen, open testel megyek én pl. Útközben akad pár jó kajálda, öböl stb. Ha van aki jönne még hajóval írjon rám..
Sziasztok. Minden vasárnap gurulok Svájcba Ausztria- Németországon keresztül. Vissza péntekenként. Hölgy illetve pár csatlakozhat. Priv.üzit várok. Köszönöm Sziasztok.
Kedden Balaton -Győr útvonal érdekel valakit ??hölgyek
Sziasztok Júniustól Októberig Rodoszon tartózkodunk.
Párral lánnyal szívesen találkoznánk kint.
Párral lánnyal szívesen találkoznánk kint.
Pénteken egy 20-as, 30-as nő eljöhetne túrázni a Börzsönybe

Pénteken egy 20-as, 30-as nő eljöhetne túrázni a Börzsönybe

Sziasztok. Csütörtök délután vagy péntek reggel indulok Prágába 2 napra. Hölgyet, Párt szívesen vinnék magammal. Akár csak útitárs akár meghívás egy wellness szállodába.
Szombaton jönnék vissza.
Szombaton jönnék vissza.
Ma Budapest - Bécs. m1 part vagy lanyt keresek. Csak oda. 14:00 körül indulok
Sziasztok!
Párt keresek, akit meghívnék egy hosszúhétvégére wellneszezni.
A költségeket én állom.
Valami valamiért
Valaszokat privátba, ott megbeszélünk mindent
Párt keresek, akit meghívnék egy hosszúhétvégére wellneszezni.
A költségeket én állom.
Valami valamiért
Valaszokat privátba, ott megbeszélünk mindent
Párként keresünkaktív fiú részéről meghívást.
Szia! Egyik hétvégén kit érdekel egy izgalmas wellness Hajdúszoboszlón?
Sziasztok. Március 4-én kb 06:00 kor Miskolcról - Budapestre utazom jelenleg egyedül , egy vagy több Hölgy utast szívesen elviszek , esetleg kis kitérőt is tehetek , csak annyit kérek cserébe nézd meg maszturbálásom az út közben az út végén … ?!

Sziasztok! A XXIV. Balatonkör kerékpáros túrára, 2023. május 13-14 (Zamárdiból indulva) között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Keddenként szoktam feljárni Budapestre Veszprémből. Hölgyet szívesen fuvaroznék