Valaki KRK sziget?
Punta Kríz rajtunk kívül innen az oldalról vannak valakik?
28-29-30 Krk szigeten valaki?

Július 31-től augusztus 13-ig Fonyódon nyaralok egyedül. Szívesen látnék egy lányt, aki csatlakozna, akivel jól érezhetnénk magunkat. Természetesen anyagiaktól mentesen.
Helli! Valakik Balaton körbebiciklizés?
Sziasztok! Augusztus 7-12-ig leszünk Padova környékén. Ha esetleg van pár arrafelé, szívesen talizunk. Mi 35/47 éves pár vagyunk!
Sziasztok. Július 28-án délután 14-kor indulok Regauból-Szigetszentmiklósra. valaki??
Sziasztok!
Aug 2 és 7 között Valaltán leszünk. A hèt vègén ( 5-6) sw beach látogatás is tervben van.Helyismeret már bôven van.
Aug 2 és 7 között Valaltán leszünk. A hèt vègén ( 5-6) sw beach látogatás is tervben van.Helyismeret már bôven van.
Sziasztok!
Bulgária, Nessebar, Burgas Beach Hotel esetleg valaki?
Valaki KRK sziget?
Sziasztok . Horvhátba, Drevenikben alguszt 7 töl, fiu lány pár?
Aug. 1.-én Veszprém-Szombathely Útvonalon utitársam keresem. 10 h körül kell indulnom Veszprémből.Ha nincs fuvarod s nem szeretsz utazni privátban jelentkezz.
Augusztus 6.-ától 10-éig mennénk Valaltara szívesen vesszük pár, pasi lány megkeresését ha velünk szeretne tartani.
Nyíregyházáról utazom ma leghamarabb ~déltől(de képlékeny) Pestre, hölgyek megkeresését várom privát üziben, a részleteket megbeszéljük.
Sziasztok!Riminiben vagyok péntekig!Szívesen találkoznèk csinos hölggyel!
Sziasztok holnap jön Pár vagy Lány Balatonra Siófokra strandolni .
Zadar - Vir sziget nudizás illetve együttlét és izgalom céljából is ismerkednék.
Hosszabb időt tartózkodok kint. Független és nyitott vagyok.
Hosszabb időt tartózkodok kint. Független és nyitott vagyok.
Szép napot! Jövő héten Valakik STAVROSZON? Csak párral ismerkednénk!)
Sziasztok !
26-án megyek Szeged környékéről Pestre . Csatlakozni vágyó írjon nyugodtan .
26-án megyek Szeged környékéről Pestre . Csatlakozni vágyó írjon nyugodtan .