Sziasztok! 2025 09 10-22-ig női útitársat keresek,aki Törökországba utazna! Útiköltség két főre rendezve! Privát üzenetben várom a jelentkezőket! Köszönöm!
Sziasztok ! Majd nem vége a nyárnak aki még kiszeretné használni a jó időt Siófoki apartman szabad akár rendelhetünk bulit is 16 fő tud ott aludni
! Párok lányok?

Jövő héten lesz vki innen Valaltán?
Sziasztok,
Október 18-25 közötti ciprusi nyaralásra keresném partnerem, partnereim. Akit valóban érdekel, írjon rám privátban.
Október 18-25 közötti ciprusi nyaralásra keresném partnerem, partnereim. Akit valóban érdekel, írjon rám privátban.
08:34 [dragunov88] Sziasztok! Hölgy útitársat keresnék Kanári szigeteki nyaralásra. Akivel mentem volna sajnos nem tud jönni. Minden ki van fizetve all inclusive szálláson, ha nincs hölgy érdeklődő akkor egyedül megyek
Sziasztok! Pest Pécs útvonal ?
Sziasztok. Szeptember 1-10 Athén és környékén (Evia is) leszünk. Szívesen ismerkedünk/találkozánk párral. Többi info privát üzenetben.
Sziasztok! KRK sziget esetleg? Itt vagyok mától 5 napig, helyem is lenne. Megbízható, diszkrét, igényes pasi vagyok, aki párral kalandozna szívesen.
Sziasztok! Útitársakat keresünk Budapest-Bécs-Budapest útvonalon. Csak egy kávé Bécsben, esetleg városnézés és vissza. Útiköltséget álljuk. Erotikával fűszerezve. Csak párok!!! A mai napon.
Sziasztok. Szeptember 4-12-ig brodaricán (horvát ország) nyaralunk. Ott ismerkednénk
sziasztok debreceni 40s pár vagyunk estére van egy szabad helyünk horvátórszágba indúlunk 7napra lány részére lányos játékokra

Sziasztok ! Úgy alakult hogy a 6+2 fős apartman Siófokon szabad lett kinek lenne kedve kihasználni a lehetőséget ? Érezzük jól magunkat ! Írj írjatok privátba !
Most indulok Pestre Siófokról valaki csatlakozik hozzám?
sziasztok, ma este St. Gallen - Debrecen utitarsat keresek
Sziasztok. Szeptember 4-12-ig brodaricán (horvát ország) nyaralunk. Ott ismerkednénk
Sziasztok!holnapi naptól a görögországi Parálián(Katerini)_ ismerkednénk fiatalos párral egymás melletti ill ha a szimpátia megvan párcserére .hétfőn estig .Dobjuk fel a nyaralást! Illetve ami itt történik az itt is marad.
Sziasztok! Szeptember 10 -14 -ig Zagreb ebben az időben párok lesznek innen.. ott ismerkednék
Sziasztok, valaki esetleg nem jön a közeljövőben Hajdúszoboszlóra esetleg?? Írj privátban ha igen!
Mi november 29-től december 4-ig Gran Canaria-n leszünk egy felnőtt szállóban.
(Ez egy válasz vackor1 üzenetére (2025. 08. 20. szerda 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 20. szerda 00:17

Sziasztok, tudom, hogy még messze van, de lenne esetleg kedves, intelligens pár/Hölgy , aki(k) október vége-december eleje és/vagy január közepe-március közepe táján eljönnének valamelyik Óceán mellé 23 hétre kicsit kikapcsolódni/feltöltődni ? Amikor itthon már/még hideg van, olyankor a Karib-térség , Indonézia de akár Afrika keleti parti része is nagyon kellemes és nem igazán van kedvem egyedül menni. Hátha kapok privátban érdeklődő leveleket..
Mindenkinek további kellemes kikapcsolódást kívánok ! Üdv!

Aug 28.-ig prizbán ( korcula sziget ) nyaralunk, lányok/ párok, ha unatkoznátok.... csak írjatok.