Sziasztok! Lányt keresek Rómába kell kirucanni velem, hogy ne menjek egyedül. Pár napra. Privátban írj.
Ma 11 óra körül indulok Budapest Szeged útvonalon. Valaki velem tartana?
Sziasztok! Szerdán reggel Budapestről Jászberénybe utazom, útitársat keresek.
Sziasztok
Keresek egy hármas kedvelő párt akikkel el lehet menni gombászni egy kalandos hétvégi kirándulásra.
Vannak itt ilyen emberek?
Keresek egy hármas kedvelő párt akikkel el lehet menni gombászni egy kalandos hétvégi kirándulásra.
Vannak itt ilyen emberek?
Sziasztok pénteken megyek Szombathely Körmend utvonalon szivesen elviszlek .
Sziasztok! Hétvégén utaznék haza Stuttgartból Szabolcs megyébe ha valakinek lenne szabad helye, vagy elvinne.
Vágyaid szervezése keresel nőt vagy fiút,, de nem ír vissza senki Na én pont ezért vagyok.. hotelek saunák itthon kint ahol privát sex van. Semmi se kötelező de bármi lehet. Ingyen semmi nincs enged el.. itt hogy találsz olyat. De meg untad keres.
Érdekelne akadna-e itt olyan Hölgy akinek csak egy figyelmes odaadó utitàrs híànyzik és minden egyéb adott hogy ne csak a làtvàny legyen élvezet, hanem minden màs is!
Sziasztok! November 28-tól december 5-ig Cipruson leszünk. Van esetleg Pár,aki ugyanide tervez utazni?
Sziasztok holnap reggel10 orakor indulok Beretyoujfalubol a reptere Ferihegyre ha valakit erdekel szivesen viszem
tenerif dél, 11-15
Szerdán és csütörtökön Budapest -Szeged vonalon valaki csatlakozna reggel korai órákban mennek aznap vissza délután .
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Hétfőn reggel Kecskemét - Szeged, délben vissza. Valaki útitársnak?
Sziasztok! 2026. 01-02 hó környékén megyünk Thaiföldre. Ha van esetleg olyan kölcsönösen szimpatikus pár aki hasonlóban gondolkodik, azoknak szívesen vesszük bemutatkozó levelét.
Holnap reggel indulok 2.kor szexárd-ausztria Tirol.hölgyet szivesen elvinnék.
Vasárnap délelőtt M7 Egerszeg - Bp vonalon autózom, egyenlőre magamban. Ha beszálna valaki, esetleg pár, szivesen venném
Sziasztok! 2 ünnep közötti Fuerteventurai utazáshoz keresek hölgy partnert. Akivel mentem volna sajnos vissza mondta. A nyaralás all inclusive tehát semmilyen költsége nincs a jelentkezőnek.
Sziasztok! Nov 16. Megyek Erdélybe, azon belül székelyföldre, ha valakit érdekel írjon privátba. Akár szállás is megoldható.
Sziasztok!
Szombaton (11.08.) 6 órakor indulok Győrből Budapestre. Ha érdekel keress nyugodtan!
Szombaton (11.08.) 6 órakor indulok Győrből Budapestre. Ha érdekel keress nyugodtan!

gabonya