Sziasztok
Julius 13-20 ig Rodoszon nyaralunk /Evita Bay hotel/ ebben az időpontban lesz ott olyan pasi aki flörtölne a felesegemmel.
Julius 13-20 ig Rodoszon nyaralunk /Evita Bay hotel/ ebben az időpontban lesz ott olyan pasi aki flörtölne a felesegemmel.
Sziasztok van itt olyan pár aki most Május 20 körűl Hajdúszoboszlón tervez egy velnbesz hétvégét
Köszönöm az infót.
(Ez egy válasz k.gabi32 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 09. szombat 17:20
Piheni igen. A víz olyan összetételű, mint a Hévizi tónak.a vize. A kaja elég.
Sziasztok Június 6-7.-re keresek csak kizárólag hölgy partnert Komáromba , párok és aberáltak, nem érdekelnek.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Piheni igen. A víz olyan összetételű, mint a Hévizi tónak.a vize. A kaja elég.
(Ez egy válasz Dagipár744 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
És jó hely?
(Ez egy válasz k.gabi32 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Mászáshoz, ViaFerratához keresek fejlődni vágyó vagy aktívan mászó hölgyeket. Ne félj kipróbálni is akár!
Sziasztok! Mi voltunk már párszor
(Ez egy válasz Dagipár744 üzenetére (2026. 05. 08. péntek 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Bad Kleinkirchheim – közös kalandot keresünk ☀️⛰️
Május 30. és június 2. között Bad Kleinkirchheimben leszünk, és szeretnénk megismerkedni egy fiatal, nyitott gondolkodású párral vagy hölggyel.
Nappal közös túrázás, wellness, beszélgetés, esti koalfktalfélalfozás, jó hangulat…
ha pedig megvan a kölcsönös szimpátia és a kémia, akkor egy kellemes, diszkrét esti kaland is benne lehet
Május 30. és június 2. között Bad Kleinkirchheimben leszünk, és szeretnénk megismerkedni egy fiatal, nyitott gondolkodású párral vagy hölggyel.
Nappal közös túrázás, wellness, beszélgetés, esti koalfktalfélalfozás, jó hangulat…
ha pedig megvan a kölcsönös szimpátia és a kémia, akkor egy kellemes, diszkrét esti kaland is benne lehet
Szia! Mikor lenne az a kettő Siófoki éjszaka?!
(Ez egy válasz freisteve1987 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 08:59
Sziasztok! Kinek lenne kedve 2 éjszakát eltölteni Siófokon júniusban? Szállást én fizetem! Lányok párok?
Sziasztok,,júniusban 4 napot Olaszba töltök Riminiben.Ha lenne pár akit érdekel privátban beszélhetünk a részletekröl Normal vagy vékony testalkat előny.
Sziasztok.A hotel Vestában Tápiószecsőn járt már valaki?
Sziasztok!
Észak-Pesten és környékén erre járó 50+-os nem macis alkatú, kamionos, sofőr?
Egyedül élek. Helyem van......akár pihenésre és tisztálkodásra is van lehetőség?
Üdv
Észak-Pesten és környékén erre járó 50+-os nem macis alkatú, kamionos, sofőr?
Egyedül élek. Helyem van......akár pihenésre és tisztálkodásra is van lehetőség?
Üdv
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék.
Írj ha érdekel…
Kamionos vagy átutazó?
Írj ha érdekel…
Kamionos vagy átutazó?
Sziasztok! Van most innen valaki Máltán?
Kecskeméten szopnék!
Kecskeméten átutazó vagy kamionos kíváncsi hetero pasi?
Szopnék
Szopnék
Üdv lehet jönni hozzám nyaralni pihenni kikapcsolódni nyékládházára a tavak városába, gyönyörű tavak tiszta átlátszó víz van itt nálunk, lehet strandolni supozni napozni akár meztelenül is napozhat aki szereti. Egy szobám van plusz egy ággyal, Tiszaújváros termál 20 percre van autóval, miskolc Tapolca barlangfűrdő 20 perc és Lillafüred vízesés palota Szálló bükk is. Gyere élvezd a nyarat nálam ingyen, nem királyi lakosztály de ezért nem kérek semmit. Sütés főzési lehetőséggel az udvaron is. 40+os aktív normális életet élő erekesszékes srác vagyok. Jól jön a normális társaság....
Sziasztok! Kinek lenne kedve 2 éjszakát eltölteni Siófokon júniusban? Szállást én fizetem! Lányok párok?

gabonya